Gamepass er Microsoft spil svar på Netflix. Nu kommer Red Dead Redemption 2 snart til dem med Gamepass abonnement.

Inde på den officielle Xbox nyheds side kan man læse at Red Dead Redemption 2 inden længe lander på Gamepass.

Så sæt X i kalenderen den 7. maj for der sker det!

KildeXbox News
Forrige indlægSnowRunner – United We Drive
Næste indlægMotoGP 20 er ude nu
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)