Savner du et lækkert roguelike spil med et spin? Så har Pixellore Inc. og REMIMORY i samarbejde med Nicalis udgivet en lækker lille titel med mange genspilningsmuligheder og søde dialoger! Remi og Lore tager dig med til en magisk verden, fyldt med robotter og spandevis af våben!

Spillets Lore:

Remi passer ikke skolen, hun falder i søvn i timerne og bliver derfra straffet med, at hun skal gøre skolen bibliotek rent. Her falder hun over en mystisk bog, som viser sig at være levende. Bogen bliver skræmt og kommer ved et uheld til, at suge Remi med ind i en magisk og storslået verden ved navn Ragnaoh.

Her fortæller bogen, ved navn Lore, at Remi skal gøre nogle forskellige ting for at finde hjem igen. Her drager Remi og Lore ud på et eventyr gennem Ragnaoh. På vejen støder de ind i Choux, en pige som hader mennesker, og helst gerne vil have dem alle sammen udryddet. Hun pudser sine robotter på Remi og her, tager historien fat.

Rogue’n’Slash:

Spillet er et roguelike spil, hvilket betyder at banerne er genereret forskelligt. På den måde, har spillet en masse at byde på, i form af genspilning – da banerne aldrig er ens. Der er en serie af forskellige våben, som også generer tilfældigt, men med lidt gennemspilning, fanger man hurtigt hvad der er godt og hvad der er skidt. Der er også permanente powerups, som man kan købe med spillets valuta – søde sager. Alle fjender dropper forskellige lækkerier, som du så kan bruge til, at opgradere forskellige skillsets. Det er ikke super dybt, men det er nok til at fange én.

Man har ikke adgang til alle typer våben fra start af, dem låser man op for løbende. Det første våben er Remis kost, som man hurtigt får skiftet ud, når man kommer til sit første item room.
I spillet er der også nogle scrolls, som giver en permanent buff eller debuff – hvad de gør, ved man ikke før man bruger dem.
Og hvis det lyster, kan du give en controller til en ven, og jerne banerne igennem sammen!

Den Gode Samtale:

Jeg mener dette er et element der får spillet til at skille sig ud blandt andre rogues. Der er lagt stemmer til alle dialoger i spillet, hvilket virkelig giver Remi, Lore og Choux en masse karakter. Der er følelser, jokes og ligegyldige snakke, som gør verdenen mere organisk. Dog er stemmerne på Japansk, så hvis man vil følge med i kampens hede, så må man altså multitaske.

Ikke nok med sjove samtaler, så er der også en del tøj man kan låse op for. Her kan man klæde Remi og Choux på til hjertets begær – alt efter hvor meget tøj du har fundet, godt nok.
Det er meget fedt med lidt ekstra, som gør spillet mere tilfældigt. Jeg mener disse punkter er gode grunde til, at spille spille et par gange i streg. Der er en masse at finde og se!

Spillet måler sig ikke med Isaac, men det er også en unfair samligning. Ed McMillen har brugt længe på, at gøre Isaac til det ultimative dungeon crawler. Men RemiLore gør det også rigtig godt, på dets egen hyggelige og magiske måde. Så mangler du noget at spille i bursts? Så tjek RemiLore ud.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægNy Detective Pikachu Movie trailer udgivet
Næste indlægDead or Alive 6 ude nu
Inkarneret Nintendo veteran. Jeg har altid elsket Nintendo, specifikt for Zelda franchisen. Jeg har været med på Nintendo-bøljen siden jeg var 4 år gammel - da jeg for første gang spillede Super Mario 64. Da Ocarina of Time så kom ud, fik jeg en metaforisk lussing, og blev for alvor bidt af spil verden. Siden da har jeg lagt mig ud med stort set alt gaming på markedet. Der er ikke en genre jeg foretrækker over en anden, da jeg mener at alle typer spil er et stykke kunst i sig selv, og bør opleves på godt og ondt. Giv mig lidt Fire Emblem, noget JRPG og noget Zelda, så skal jeg nok give dig en highfive!
remilore-lost-girl-in-the-lands-of-lore-anmeldelseRemiLore gør det rigtig godt, på dets egen hyggelige og magiske måde. Så mangler du noget at spille i bursts? Så tjek RemiLore ud.