Hvis du ser frem til udgivelsen af Resident Evil 3, så har vi en lille godbid til dig nu.

Holdet bag spillet har nemlig på Twitter løftet sløret for at Resident Evil 3 får en demo:

Resident Evil 3 udgives den 3. april til PlayStation 4, Xbox One og PC.

Forrige indlægSpil som de professionelle
Næste indlægGames With Gold for marts
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)