I februar står den på farvefuld platforming og mystiske gåder, når Knack og RiME er gratis for medlemmer af PlayStation Plus. PSVR-spillet StarBlood Arena er også gratis som et bonusspil.

Det er tid til den korteste måned på året, men det betyder på ingen måde, at denne måneds spil kommer til kort på kvalitet.

Det første spil er det eventyrlige puzzle-spil, RiME. Det kommer fra Tequila Works, studiet der også stod bag zombie survival-spillet Deadlight fra 2012.

I spillet spiller du som en dreng, der strander på en øde ø, efter en kraftig storm har adskilt ham fra sin far.

Udforskning og gådeløsninger ligger i kernen af RiME. Gennem platforming og interaktion med dyr og objekter, kommer du til at komme dybere ind på øen og dybere ind i de mystiske hemmeligheder, der gemmer sig.

Alt dette finder sted i en fuldstændig fantastisk verden, der byder på tegneserielignende grafik fyldt med farve. Oven i spillets fantastiske grafik blev spillets soundtrack nomineret til prisen for Bedste Lyd ved Golden Joystick Awards i 2017.

Hvis du kunne lide spil som Journey, Ico og The Last Guardian, er det næsten helt sikkert, at du vil forelske dig fuldstændigt i RiME.

Kast dig ud i en farvefuld platformer med Knack
Det andet spil i februar er Knack, en farvefuld platformer, som uden tvivl vil minde dig om platformingmesterværkerne fra slut 90’erne og start 00’erne. Og med god grund – det kommer nemlig fra Mark Cerny, en mand der har været involveret i et hav af forskellige platformspil siden han blev en del af spilindustrien tilbage til 1983. Det er blandt andet spil som Crash Bandicoot, Ratchet & Clank og Spyro the Dragon.

I Knack kommer du til at løbe, hoppe og slå dig igennem banerne. Styringen er simpel, grafikken er fyldt med farver og det er lidt at gå til for enhver – også hvis man aldrig før har haft en controller i hånden.

Bonusspil: PSVR-spillet StarBlood Arena er gratis hele februar
PSVR-spillet StarBlood Arena er også gratis hele februar. Det er en intens og tempofyldt VR rumshooter, hvor du frit kan bevæge dig rundt på slagmarken. I spillet er der ni forskellige piloter, der alle hver især har unikke styrker og svagheder, så du kan finde den spillestil, der passer lige præcis til dig. Spillet inkluderer online multiplayer, så du kan spille med spillere fra hele verden – alt sammen inde i dit VR-headset.

Et PSVR-headset er påkrævet for at spille denne titel.