I går anmeldte vi Roccat Kone AIMO. I dag tager vi et nyt kapitel i samme serie. Vi ser nu nærmere på Roccat Horde AIMO.

Roccat er ved at være kendt for at lave gaming udstyr der viser tænder til konkurrenterne. Nu er de på banen med Roccat Horde AIMO, som er et gaming tastatur med stort G.

Pakken med dette herlige tastatur blev pakket op, og jeg må erkende at der lå lidt af en overraskelse i pakken. Da tastaturet kom ud af æsken, så lignede det desværre et ret billigt tastatur, da det ser alt for plastik agtigt ud.

Efter lidt tid, er det stadig lidt samme følelse man har. Men det er nødvendigvis ikke noget der skal tages som en negativ ting. For Roccat Horde AIMO er et gaming tastatur med en masse funktioner, men det er stadig i den meget billlige ende af skalaen.

Roccat Horde AIMO har flere ting af fremhæve, men der er en ting som Roccat gør meget for at promovere. De har udviklet en ny slags tast teknik kaldet Membranical-Taster. Det er en blanding af membran og mekanisk taster.

Det der gør den tast teknik så speciel, er at den har taget det bedste fra de mekaniske taster, blandet med membran taster. Resultatet er et tastatur der er meget præcis, og ikke larmer som man kender det fra mekaniske taster. Det vilde af det hele er at det faktisk også fungerer i praksis. Tasterne er jo mindst lige så gode som de er på mekaniske tastaure, dog uden den lidt generende larm fra den mekaniske del.

En anden ting tastaturet fremhæves på, er det specielle drejehjul der er i øverste højre hjørne. Det er nemlig ikke en kedelig volume knap som man kunne regne med. Nej det er en tast som kan programmeres til næsten alle tænkelige situationer. I teorien er det super fedt man kan bruge det drejehjul til alt muligt. Men i praksis bliver det desværre et hjul der ender med at samle støv. Ideen er god nok, men man mister bare lysten til at bruge det meget hurtigt, da det er nemmere med andre genveje eller bruge musen.

Ud over de nye tiltag, har Roccat Horde AIMO alt hvad man ellers kan ønske sig. Så man vil med den pris som ligger i den billige ende, kunne konkurrerer med de store flagskib på banen. Der er selvfølgelig også en vild belysning i dette tastatur. Men det er ikke som den belysning vi kender det.

Der er selvfølgelig den normale belysning hvor man kan programmere tasterne med de farver man har lyst til. Men det er ikke den form for lys man ligger mest mærke til. Der er AIMO belysningen har et intelligent lyssystem. Dette betyder at tasternes lys tilpasser sig efter hvordan du bruger tastaturet. Dette er noget man skal vænne sig til, men det er i sidste ende en genial funktion, som man elsker meget hurtigt.

Roccat Horde AIMO bruger selvfølgelig også Swarm, som er Roccat´s egen software til at styre deres vilde gadgets. Der bliver ikke nævnt det store om den software da der også er nævnt om den i Roccat Kone AIMO og Khan AIMO anmeldelserne. Den fungere stadig vildt godt, og er perfekt hvis man har flere Roccta produkter.

Nu er de funktioner som er nye løbet igennem, så mon ikke det er tid til lidt ”tørre tal” Her kommer de specifikationer som ikke er nævnt på tastaturet endnu:

ARM Cortex-M0+ 50MHz 512kB indbygget hukommelse

 • 1000Hz signalfrekvens
 • 1.2mm actuation point for macro keys
 • LED driver, 256 steps PWM control
 • Six-zone illumination with 12 RGB LEDs
 • Wheel encoder with 20 steps
 • 1.8m flettet USB-kabel
 • Vægt: 1100 gram
 • Roccat Horde AIMO er et tastatur der kan give stor konkurrence til de helt store flagskib. Tastaturet ligger i den billige ende af skalaen, men det mærker man slet ikke.

  Efter at have brugt Roccat Horde AIMO et stykke tid, er man helt over at det virkede plastik agtigt. Ved brug er det lige som man kan ønske sig. Så det med at det er et billigt tastatur afspejles ikke i kvaliteten.

  TL;DR
  Vurdering
  Forrige indlægGo Vacation anmeldelse
  Næste indlægPhantom Doctrine udkommer 14. august til PC, XO og PS4
  Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
  roccat-horde-aimo-anmeldelseRoccat Horde AIMO er et tastatur der kan give stor konkurrence til de helt store flagskib. Tastaturet ligger i den billige ende af skalaen, men det mærker man slet ikke.