ROCCAT har siden starten i 2007 lavet en bred vifte af mus til forskellige formål. Det har givet en hel serie af forskellige mus til forskelligt formål. Der er ROCCAT Nyth der er modul opbygget, ROCCAT Kova der paser både til venstre- og højre-håndeden og alt der i mellem. Så er der også den tidløse klassiker ROCCAT Kone Pure som vi kigger på denne gang.

ROCCAT Kone Pure Owl-Eye er gnaverens fulde navn. Det er fordi den anvender en ny sensor fra PixArt som kaldes Owl-Eye. Den har 12.000 DPI (dot per inch eller enheder pr. tomme) hvis som altid er fuldstændig uanvendeligt. Selv roder jeg mellem 400 og 1200 alt efter hvad jeg bruger musen til. I shootere så er 400-500 min foretrukne og til navigeringen rundt på skærmen så bruger jeg gerne 800 eller 1.200. Det er som altid smag og behag selvom alt over 3.000 er utrolig vanskeligt at styre. Den er som forventet præcis.

Kone Pure kan også tilpasses via ROCCAT Swarm. Swarm er den app som styrer alle dine ROCCAT produkter. Det er enkelt og intuitivt. Som du kan se på skærmbilledet så er den også på dansk. Du finder alt dokumentation og downloads på roccat.org. Ud over at kunne vælge funktion af de enkelte knapper så er der også mulighed for at lave makro og at binde en profil til et spil. Kone Pure har også Easy-Shift[+] så du kan have to funktioner pr. knap. Holder du knappen du har valgt som Easy-Shit[+] nede så kan du have en ekstra funktion på de resterede knapper. Fin funktion til at give ekstra funktionalitet på musen.

Kone vejer ind på beskedne 88 gram ifølge den på enhver måde uautoriserede køkkenvægt. Den er 11,5 cm lang, 6,8 cm bred og lidt over 4 cm på det højeste sted. Det er en mus til højrehåndede og den er med traditionel hale, altså ledning. Den ligger fortræffeligt i min hånd som er helt igennem af gennemsnitlig størrelse. Det er et godt ergonomisk design til mig. Som altid med mus så vil jeg anbefale at du prøver den. Jeg har et claw grip og alt efter hvordan du holder på musen så er der forskel på hvordan formen virker for dig.

Der er også blevet plads til ROCCAT’s logo med RGB-belysning. Det er meget diskret lavet og da det ligger under din hånd er det ikke noget der fanger dit øje når du spiller. Det jeg er faldet for er modellen med den hvide finish. Det synes jeg er lækkert. Så er den selvfølgelig med Omron knapper og en flettet stofleding. De kan nogle gange godt være meget stive. Det er ikke tilfældet med denne og det har ikke giver anledning til bemærkninger mens jeg har testet. Overfladen er behagelig og den matte finish synes jeg virker godt også efter lang tids brug.

ROCCAT Kone Pure Owl-Eye er, som jeg forventer fra ROCCAT, lækker og velfungerende. Hvis du synes om formen så er Kone Pure en mus du kan have fornøjelse af i mange år. ROCCAT Kone Pure Owl-Eye er kvalitet fra inderst til yderst.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægFighting EX Layer udgives snart på PC
Næste indlægDead or Alive 6 får helt ny karakter
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC, PS5 og Switch. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS2 og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.
roccat-kone-pure-anmeldelseROCCAT Kone Pure Owl-Eye er, som jeg forventer fra ROCCAT, lækker og velfungerende. Hvis du synes om formen så er Kone Pure en mus du kan have fornøjelse af i mange år. ROCCAT Kone Pure er kvalitet fra inderst til yderst.