ROCCAT bliver det mærke af gaming mus og keyboards, som indgår partnerskab med League Championship Series (LCS).

Et ret spændende arbejde er igang, og det er mest til ære for dem der spiller med i turneringerne, men kan måske komme alle til gode i sidste ende, hvis det sikre bedre gameplay. Læs meget mere om samarbejdet her:

ROCCAT har i dag den 8. april 2021 annonceret at de har indgået samarbejde, om at være den eksklusive gaming mus og keyboard partner med League Championship Series (LCS), som er Nordamerika´s absolut største esports liga. Samarbejdet med ROCCAT skal booste oplevelsen for fans af esport med cool gaming udstyr. 


LCS Mid-Season Showdown turneringen er allerede undervejs og kulminerer i den meget populære Grand Final  som sker den 11. april 2021. Når LCS vender tilbage til sin oprindelige sæson, vil ROCCAT pryde LSC arenaen og LCS Arcade med et bredt sortiment af deres nyeste udstyr, som giver oplevelsen for fans et ekstra kick. Dette inkluderer den banebrydende Elo PC headset serie, fanfavorit serien af Vulcan keyboards, letvægts gaming-musen Burst og Sense musemåtten.


“Det er et stort øjeblik for ROCCAT. Jeg startede dette brand fordi jeg ville skabe en serie af PC tilbehør som ville sikre en bedre oplevelse og sørge for at gøre det nemmere at vinde for den enkelte gamer og fordi jeg vidste disse gamere ville skabe et passioneret fællesskab som de fans de nu er”, siger René Korte, grundlægger af ROCCAT og General Manager af PC produkterne hos Turtle Beach. “League of Legends spillere og fans er nogle af de mest passionerede spillere i gaming verdenen, så det gav mening at introducere ROCCAT´s brand til de millioner af LoL fans. Samarbejdet er meningsfuldt for os og vi syntes det er et privilegium og en ære at skabe denne oplevelse til det spil fans elsker så højt”