Det er ikke lang tid siden vi så at Kone XP Air blev annonceret, og nu er ventetiden ovre og musen er landet på hylderne. Læs mere om det her:

ROCCAT, Turtle Beachs (Nasdaq: HEAR) prisvindende PC-gaming udstyrs mærke har lanceret den nye Kone XP Air, som er den trådløse version af den meget velkendte Kone XP mus. Resultatet af 15 års forskning og udvikling giver os Kone XP Air. Den kablede version af Kone XP har ikke kun fået betagende blikke med sine fantastiske RGB-effekter, men har også imponeret når det kommer til ydeevne. 

Som dens forgænger har Kone XP Air den perfekte blanding af design og teknologi, hele 29 programmerbare taster som gør den til en af de mest tilpassede trådløse pc gaming mus på markedet. Tilføjelse af en stilfuld AIMO RGB Rapid Charge ladestation, ROCCATs Stellar Wireless-teknologi og Bluetooth ® -forbindelse gør Kone XP Air endnu mere alsidig. Kone XP Air kommer i sort eller Arctic White og er nu tilgængelig hos førende forhandlere i Danmark.

ROCCATs Kone XP Air er den perfekte blanding af design og teknologi. Kone XP Air kommer fra en lang række ikoniske spillemus og tilbyder fantastisk 3D RGB-belysning samt ROCCATs præcise Owl-Eye 19K DPI-optiske sensor, samt de hurtige Titan Optical Switches. Ergonomien leverer den bedste komfort til mange timers spil, mens flere knapper og Kone XP Airs 4D Wheel udvider musens muligheder med 29 programmerbare taster takket være ROCCATs Easy-Shift [ + ] teknologi. Kone XP Air vejer kun 99 gram.