Forestil dig en fodboldt bane i en lukket kuppel, fjern alle fodboldt spillere og erstat dem med biler. Lyder det underligt ? Det syntes vi i hvert fald ikke, men nu scenariet sat til et preview på Rocket League.

Der er i disse dage en beta for Rocket League i gang, og det vil vi da lige se lidt nærmere på, og lave et lille preview for jer.

Folk vil måske hurtigt kunne have lidt betænksomhed over for en titel der laver en blanding af fodbold og vild kørsel med bil, men det syntes vi ikke der er nogen grund til, for Psyonix, har faktisk lavet et godt stykke arbejde med dette spil.

Selve betaen, er ikke vildt stor, så derfor er dette preview også der efter, men vi kan garantere, at man får et rigtigt godt indblik i hvad spillet går ud på, og man er fanget fra første kamp kan der med garanti siges.

rl0

Når man tager sin første kamp, vil man normalt få et lille tutorial, men det er der desværre ikke her i Rocket League betaen, men selvom det ikke er der, er man meget hurtigt inde i hvad spillet går ud på, hvilket kan være et godt plus for spillets levetid.

Styringen i spillet er faktisk ret nem og lige til, og der går ikke længe før man er inde i den, og man er godt i gang. I kan jo selv bedømme hvis i ser videoen oppe i toppen af dette preview, for det er en af mine første kampe i spillet, som ikke var et pragt eksempel, men igen hellere ikke det værste der er set nord for alperne.

Grafisk, så må man sige at det faktisk er rigtigt flot, for grafikken glider bare der ud af uden nogen form for lag spikes eller andet. Man bliver hurtigt fanget af det miljø der er der, og Psyonix har formået af skabe det perfekte mijlø, man kunne tænke sig skulle danne rammer om sådan en speciel sport som Rocket League er.

rl1

Hvis vi skal se på spillet som helhed, så vil vi sige at spillets gameplay, er lige som man kunne ønske sig, og man er revet med fra den første kamp. Nu kan vi bare sætte os tilbage og vente på den fulde version den udgives, for vi er uden tvivl klar til mere Rocket League.

Betaen indeholder “kun” et stadion at spille på, men er mere end rigeligt til at få indblik i hvad Rocket League det har at byde på, men her vil i få et lille indblik i, hvad hele spillet indeholder:

  • 10 forskellige biler som bliver mulige at opgradere.
  • Mere end 150 forskellige dele til at opgradere din bil med.
  • Flere forskellige stadions at spille på.
  • Følg dine stats online, se Leaderboards og meget mere.
  • Der vil være mange trofæer at få, også Platinum selvfølgelig.
  • Adgang til gratis DLC vil der også blive

Replay Editor så du har mulighed for replay, hvor du kan se fra alle kamera vinkler.

Er du blevet lidt fanget af Rocket League universet, og tænker “det kunne jeg da godt tænke mig at prøve”, så kan vi glæde jer med, at der faktisk er mulighed for at skrive sig op til den åbne beta, så hvis du er heldig, så kan du være en af dem de deler koder ud til. Men betaen slutter den 1. Maj, så synd dig at klikke her , for at skrive dig op så du måske får en beta kode til Playstation 4.

Efter en lille snak med Psyonix, så kan vi afsløre at spillet er sat til udgivelse til sommer i år, så der er jo ikke længe til vi kan nyde denne titel. Vi vender tilbage med udgivelses dato så snart vi høre mere.