Den evige rygtemølle suser derudaf. Der har i årenes løb været mange gisninger om hvad Rockstar Games brygger på, hvad angår det næste Grand Theft Auto spil. De nyeste rygter om Grand Theft Auto 6 byder på placering, hvad historien vil omhandle og ikke mindst hvem du kommer til at spille som. Vi ved med sikkerhed at Grand Theft Auto 6 er i den grad på vej, men ligesom med alle af Rockstar Games udgivelser, så holdes kortene ekstremt tæt til kroppen.

Allerede næste år i 2023, vil GTA 5 være 10 år gammel. Siden da har Rockstar Games udgivet Red Dead Redemption 2 . . . og ikke meget andet end det. Nogle remasters og selvfølgelig spandevis af indhold til både Red Dead Online og ligeledes GTA Online. Men med en hungren efter et nyt kriminelt sandkasse eventyr, så venter vi med spænding på hvad GTA 6 kommer til at byde på. Efter de seneste rygter, så kunne man næsten håbe at bare en brøkdel viser sig at være sandt.

I følge en rapport på Xfire.com, hvor en så kaldt insider ved navn Matheusvictorbr, skulle have anskaffet informationer om hvad spillet kommer til at indeholde. Grand Theft Auto 6 vil byde på 2 spilbar karakterer. En kvinde og en mand, som eftersigende skulle være søskende. Efter en forfærdelig hændelse fandt sted i deres barndom, hvor et narkotikakartel skulle have dræbt deres forældre, bliver de to separeret. Broren kommer som voksen til at arbejde for DEA (Drug Enforcement Administration). Søsteren vokser op i et kriminelt miljø, hvor hun bliver et højtstående medlem i et kartel.

GTA 6 kommer også til at byde på mere end én lokation. Rapporten bygger på at spillet, som tidligere rygtet, vil finde sted i Vice City. Selve prologen vil starte ud i Brasilien og du vil også kunne besøge Carcer City. Hvis man var fan af Manhunt, som Rockstar Games udviklede for mange år siden, så vil man kunne huske at dét spil fandt sted i Carcer City. Dermed får vi så her et link mellem GTA og Manhunt universet.

På gameplay siden vil GTA 6 indeholde bygninger der kan destrueres og et militær der har de nyeste våben at bruge mod dig. Udover disse to punkter, vides ikke mere om gameplayet. Men Grand Theft Auto 6 Online vil byde på et kort der udvikler og forandres over tid, lidt ligesom du kender det fra spil såsom Fortnite.

Sidst men ikke mindst, udgivelsesdatoen. Rapporten påstår at udgivelsen for Grand Theft Auto 6 vil være i 2024. Selve datoen er en rød tråd som går igen på tværs af tidligere lækage rapporter har skrevet om gennem årenes løb. Men om noget af det nævnte holder stik, det må tiden vise. Men du ved som læser af leaks – salt, og masser af det!

Grad Theft Auto 6 er under udvikling.