Det sker ret ofte at spil bliver lækket online, før de overhovedet har fået en annoncering. Noget kunne tyde på, at vi muligvis får et eksklusivt Men in Black spil til PS5, fra Days Gone udvikleren Bend Studio.

Det er via Twitter kontoen Okami Games, som bringer nyheder og rygter inden for spil, som kom med rygtet. Ifølge et produkt opslag fra EB Games, ser det ud til at et Men in Black spil skulle være på vej og så ovenikøbet fra Bend Studio, som høre under banneret PlayStation Studios.

Skulle det vise sig at være sandt, så kunne dette være den perfekte måde at bringe serien videre på. Den seneste film Men in Black International, klarede sig ikke super godt og indbragte skuffende tal under dens box office weekend.

Men Bend Studio har i den grad bevist at de kan udvikle og skabe fantastiske verdener, især med deres seneste eventyr Days Gone. Med deres måde at lave historie, medrivende karakterer og gameplay, så kunne et Men in Black spil være lige sagen for dem.

Som alt andet der er rygte relateret, skal dette også tages med rigeligt salt. Men man kunne have lov at håbe. Senere i dag får vi årets helt store og eftertragtede show i form af PlayStation Showcase 2021, og måske dukker spillet op der? Hvem ved, vi må se hvad fremtiden bringer.