Ubisoft har udgivet en helt ny trailer for Far Cry 6, hvori der bliver gået i dybden med spillets historie, gameplay og dens åbne-verden. I Game Overview traileren får vi rigtig meget at vide, om hvad vi kan forvente når spillet snart har release.

Vi er i sidste halvdel af 2021, og de næste måneder er fyldt med spil udgivelse. I listen af AAA spil, har vi Far Cry 6, som udkommer allerede i næste måned. Her har vi et actionbrag af en åben-verden, fyldt med alt det Far Cry fans holder af – og mere til!

Ubisoft giver her et godt indblik i, hvad vi kan forvente når Far Cry 6 udgives. En farverig verden kaldet Yara, fyldt med eventyr, mystik, farlige twists, onde fjender og masser af skør action. I traileren får vi et overblik over spillets gameplay, som inkludere en medrivende historie, sidemissioner, hvilke typer fjender vi kommer til at kæmpe imod, spændende fede våben og muligheden for co-op sammen med en ven.

Noget af det som der bliver lagt vægt på, et spillets hovedperson, Dani Rojas. Denne gang bliver man langt mere inkluderet i historien, og ens karakter kan enten være mand eller kvinde. Hvoraf begge er fuldt udstyret med stemmeskuespil og er direkte aktiv i mellemsekvenserne, i forhold til f.eks. Far Cry 5, hvor den spilbar karakter, mere eller mindre var ret så stille.

Redaktionschefen Jan her på Gamerslounge, var så heldig at tilbringe nogle timer i selvskab med Far Cry 6. Du kan læse hele hans oplevelse med spillet her, i hans Far Cry 6 – Preview.

Far Cry 6 udkommer d. 7 Oktober, 2021 på PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Amazon Luna og PC.