Et interessant rygte er over os, og de kære Smash fans kan måske have noget at se frem til snart.

Japanske youtube brugere har lagt mærke til, at den Japanske Youtube Super Smash Bros. Ultimate kanal har opdateret deres videoer. Dette mener de, da de har spottet en blå plet ud fra kanalen – hvilket kunne tyde på, at der er blevet lagt en skjult video op – da prikken som regel betyder ny video.

Den nævnte blå prik

De japanske brugere oplever, at når de så trykker på kanalen forsvinder prikken ikke. Der er heller ikke nogle nye videoer at se på kanalen. Kan dette betyde, at der er en ny fighter på vej? Det må tiden vise.

Forrige indlægDanmarksmesterskabet i esport vender tilbage til Odense
Næste indlægFlere Star Wars-spil i Origin
Inkarneret Nintendo veteran. Jeg har altid elsket Nintendo, specifikt for Zelda franchisen. Jeg har været med på Nintendo-bøljen siden jeg var 4 år gammel - da jeg for første gang spillede Super Mario 64. Da Ocarina of Time så kom ud, fik jeg en metaforisk lussing, og blev for alvor bidt af spil verden. Siden da har jeg lagt mig ud med stort set alt gaming på markedet. Der er ikke en genre jeg foretrækker over en anden, da jeg mener at alle typer spil er et stykke kunst i sig selv, og bør opleves på godt og ondt. Giv mig lidt Fire Emblem, noget JRPG og noget Zelda, så skal jeg nok give dig en highfive!