Hvis du er ude efter en god RPG titel så er Sacred Legends nok vejen frem, og det er ude på App Storen allerede i dag.

Vil du gerne vide mere om Sacred Legends, så deler vi hermed den officielle presse meddelelse som der er sendt ud om spillet:

Et fantastisk indtog på mobil: Sacred Legends er nu at finde i den danske App Store.

Deep Silver FISHLABS og Chimera Entertainment påbegynder et helt nyt kapitel i den anmelderroste Sacred-saga med det nye mobil-RPG Sacred Legends. Dette gribende fantasy-eventyr kan nu downloades fra den danske App Store samt andre udvalgte lande.

Hamborg, Tyskland – 25. maj 2016 – I dag fejrer en af de mest succesfulde fantasy-spilserier på PC og konsol sit indtog på mobil med Sacred Legends, et medrivende rollespil, der byder på detaljeret karaktertilpasning og asynkront samarbejdsspil samt intense dueller i PvP-arenaen. I Sacred Legends skal du frelse det sammenbrudte rige Ancaria fra horderne af dæmoner, og spillet er udviklet af Chimera Entertainment, der tidligere har skabt den verdensomspændende succes Angry Birds Epic, og det bliver udgivet af Deep Silver FISHLABS, som stod bag Galaxy on Fire-serien.

Sacred Legends er særligt skabt til smartphones og tablets og tilpasser mange af de tidligere Sacred-spils bedste sider og funktioner til mobile enheder. Disse funktioner tæller blandt andet samarbejdsspil, karakterudvikling, skatteindsamling, genstandsproduktion samt brug af runer og magi. Ved at blande lettilgængeligt gameplay med store mængder indhold og masser af muligheder rammer Sacred Legends plet hos både hyggespillere og hardcore fans. Appen lader det således være op til spilleren, om han eller hun vil dykke dybt ned i funktionerne eller bare hyggespille en gang i mellem. Historien i Sacred Legends udspiller sig efter de voldsomme uroligheder i Sacred Underworld, den populære udvidelsespakke til det originale Sacred-spil.

Så skynd dig ind på App Storen og download spillet til din iPhone eller iPad, for spillet er gratis.