Der er under en måned til vi kan nyde det Mega Man lignende Mighty No. 9, og det skal da fejres med en en trailer.

Så skynd jer at finde (den lille bøtte) popkorn frem, og læn jer tilbage.

Mighty No. 9 udgives til stort set alle platforme den 24. Juni.

Forrige indlægSå mange har spillet Smite
Næste indlægKirby Planet Robobot anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)