Sidste år kunne Volition annoncere at deres næste store titel, ville være en reboot af deres populære serie Saints Row. Den seneste spil udkom for omkring 7 år siden, men nu er tiden inde til at starte forfra på en frisk. Saints Row udkommer til August, og allerede nu har udvikleren kunne fortælle at spillet er gået guld!

Det var på udviklerens officielle Twitter, at de kunne dele nyheden om deres milepæl i Saints Row udviklingen. I deres indlæg skriver de at spillet er “gone gold” og at den er “locked and loaded” til August. Så nu kan du godt glæde dig til et nyt action præget åben-verden spil. Med et mindre håndfuld udskydelser, så er det rart endelig at se en fast udgivelse nærme sig.

Termen “gået guld” eller på engelsk “gone gold” betyder at udviklingen har nået sit endepunkt og spillet som helhed er færdig. Herefter sendes spillet videre til både print så den kan købes fysisk, såvel som sendes til digitale butikker.

Med kun over en lille måned til udgivelse, så kan det være rigtig svært at vente hvis man glæder sig til Saints Row. Indtil da kan man altid lave sin egen karakter i Boss Factory Demo, som udkom i sidste måned på PC (Epic Games Store), Xbox og PlayStation. I the Boss Factory kan du skabe din helt egen karakter og tilpasse lige som du synes. Her kan man også se andres kreationer, såvel som uploade sin egen. Når Saints Row udkommer, kan du bruge din egen karakter inde i spillet. Fedt ikke?

Saints Row udkommer d. 23 August, 2022 på PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S og PC.