Naughty Dog har udgivet en helt ny trailer der går i dybden på hvad vi helt nøjagtig kan forvente, når The Last of Us Part 1 rammer PS5 her senere på året. Udover det grafiske facelift, så er der sket utrolig meget på den tekniske front. I et nyt blogindlæg på PlayStation.Blog fortæller Naughty Dog om alle de tiltag og features der er at finde i spillet.

Om ikke særlig længe får vi en del mere The Last of Us at kaste os over. Primært er det den kommende The Last of Us HBO serie, som ankommer til streaming tjeneste i den nærmeste fremtid. Men derudover, får vi også et komplet remake af det første spil som startede det hele, i form af The Last of Us Part 1.

I trailerens 10 minutter, får vi forklaret fra diverse udviklere fra Naughty Dog, om hvordan The Last of Us Part 1 er blevet til. Co-president Neil Druckmann fortæller her hvor ekstatisk han er, for at kunne genfortælle en af studiets mest unikke spil, med deres tekniske knowhow fra The Last of Us 2. Nu da det første spil udkom på PS3 tilbage i 2013, så er der sket rigtig meget siden da. Nu har Naughty Dog kunne give spillet det teknologiske skub, så deres vision der ikke var muligt dengang nu er en realitet.

Udover at gøre brug af kræfterne som PlayStation 5 har at byde på, så får vi også vist hvordan spillets AI har udviklet sig, så fjenderne såvel som dine companions reagerer mere realistisk. Der vil også være “permadeath og speedrunning mode, in game unlockables, tilgængelighedsmuligheder så endnu flere kan opleve spillets fantastiske historie.

Indtil videre er der på trods af traileren her, stadig en del skepsis blandt fans af The Last of Us serien. Det ses både i forums, sociale medier osv. at der stadig sås tvivl om hvorvidt dette blot er et cash grab fra Naughty Dogs side. Nogle af udviklerne har været ude for at afvise rygterne om det skulle være tilfældet.

The Last of Us Part 1 udkommer på PlayStation 5 d. 2 September, 2022.