Saints Row IV: Re-Elected udgives til Nintendo Switch på fredag. Det fejrer vi med en anmeldelse af spillet til jer.

Hvis vi starter med at skrue tiden tilbage til 2013, der var det første gang vi så til Saints Row IV. Det er derefter udgivet i flere versioner. Og nu er turen endelig kommet til Nintendo Switch.

Saints Row IV: Re-Elected er ude til flere platforme allerede. Og det er den bedste version af dem alle. For det er den der indeholder al den DLC som er ude til Saints Row IV. Så man kommer ikke til at kede sig lige med det samme.

Hvis du ikke kender Saints Row IV, så får du lige lidt forhistorie her. Det omhandler kort og godt lederen af 3rd Street Saints som nu ender som president. Det hele kører bare indtil en flok aliens overtager jorden. Og så er helvede løs.

Historien kan man med det samme fornemme at den er lavet med et glimt i øjet. Når man spiller skal man ikke tage spillet for seriøst, for det er ikke det der er meningen med det. Det eren sjov tilgang til et spils historie, og det virker.

Man kan måske have sin tvivl om et spil som Saints Row IV vil køre fint på Switch. Men den tvivl gør jeg til skamme med det samme. For spillet kører utroligt godt og Switchen klarer det fint både som håndholdt og i dens dock.  Der er muligheder for at forbedre ens oplevelse og få flere frames ud af det, men brug ikke tid på det, for det kører som det skal.

Der går ikke længe før man finder ud af at spillet virker som om det ikke har den store variation. Men i det her tilfælde gør det faktisk ikke det store.

For det første så er historien sjov og værd at opleve eller genopleve sådan set. Og det arsenal af våben man har er hele oplevelsen værd. Det er hele tiden super sjovt at pløkke den ene alien efter den anden.

Om det så er holdbart i længden må være op til den enkelte. Men personligt vil jeg mene at det uden tvivl er det værd og der er meget holdbarhed og levetid i spillet. Og af en eller anden grund, så ligger spillet i den billige ende af skalaen. Så der er faktisk ikke mange grunde til at holde sig fra spillet.

Man kan nemt tage sig selv i lige at spille lidt for meget. Man bliver nemt opslugt af dette herlige og farverige univers. Det er uden tvivl et spil som er værd at bruge en masse tid på.

Om det er første gang du spiller Saints Row IV: Re-Elected, eller du overvejer at spille det igen, er der et svar her. Køb det med det samme når det udkommer på fredag, for det er hver en mønt værd.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægIron Danger – Anmeldelse
Næste indlægLogitech G og McLaren tager føringen i en ny racerløbsæra
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)