Logitech G, en del af brandet Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI), har i dag annonceret et fornyet samarbejde med McLaren og sammen varsler de en ny tid inden for racersport. Ved at kombinere McLarens kulturrige arv inden for motorsport og bilindustrien med Logitechs ekspertise inden for e-racerløb, e-sport og gaming teknologi vil de to virksomheder sammen udvide inden for e-sport i det kommende år.

”Logitech G har støttet McLarens aktiviteter inden for e-sport lige fra starten af, og jeg er glad for at kunne udvide samarbejdet yderligere. Logitech G er unik i både deres tilgang og i måden de samarbejder med deres partnere på for at skabe den bedste oplevelse samt højkvalitets-produkter til gamere,” sagde Mark Waller, Managing Director Sales and Marketing hos McLaren Racing. ” Vi er alle spændte på at give en ny G Challenge til gamere og åbne et nyt kapitel inden for racerløbsverden.”

Logitech G og McLaren har haft føringen i den nuværende e-racerløbs-eksplosion. Konkurrencer som McLaren Shadow Project og Logitech G Challenge har spillet en afgørende rolle i den massive vækst af miljøet inden for e-racerløb og interessen i sporten. I 2018 og 2019 fik begge konkurrencer tilsammen over én million deltagere. Fremadrettet vil McLaren og Logitech sammen bruge deres kræfter på én enkelt enestående konkurrence, G Challenge 2020, den mest omfattende e-racerløbskonkurrence i verden.

“McLaren er en pioner i bilindustrien og i den super konkurrenceprægede Formel 1-verden. Vi er spændte på at fortsætte vores samarbejde og udvide vores fælles engagement inden for vores fælles vision, der vil udvikle e-racerløb inden for gaming og meget mere, ” sagde Vincent Borel, general manager i gaming simulation. ”Sammen med McLaren vil vi skabe en spændende e-racerløbsoplevelse, der vil bringe passionen og racerløbsånden til live i os alle”.

Nedtællingen til den online G Challenge racerløbskonkurrence begynder i dag. Hold dig opdateret på denne enestående event ved at besøge www.logitechgchallenge.com.