Kan du mærke det? Jeps, Saints Row udkommer allerede i næste uge! Noget af det man kan se frem til i spillet, er en besætning af sprudlende og karismatiske karakterer. Selvom serien har været på standby i næsten et årti, så vender den tilbage til rødderne med fuld skrue.

Deep Silver Volition giver den gas med at introducerer en masse nye ansigter. Dette gøre sig specielt gældende for de folk der er i dit Saints crew. Udover The Boss, har du 3 andre venner. Kevin, Eli og Neenah . . . nåh ja, og selvfølgelig gruppens maskot, katten Snickerdoodle. Men hvem de er, og hvad deres rolle i historien indebære, det kan du læse mere om her.

Navn:
The Boss

Rolle:
Musklerne

Mål:
At blive sin egen Boss!

The Boss er jo selvfølgelig dig. Du er hjernen bag hele Saints banden og der er kun én vej – og det er helt til tops!

Meget vides ikke om The Boss, udover at personen har gennemført sine studier. Dermed er studiegælden skyhøj og derfor har The Boss måtte lave kriminelle småjobs sammen med sine roommates. Der er nok penge til overlevelse, men ikke til at nyde livet.

Derfor tager Boss et arbejde hos Marshall Defense Industries, hvor hans/hendes evner kan bruges til fulde. Som en del af firmaet, bliver arbejdet dog for meget.

I Saints banden kan Boss sammen med sine roommates opnå langt mere end hvad andre kan tilbyde, og at være sin egen boss, det er svært at sige nej til. For pengene skal strømme ind – huslejen skal betales!

Klik på billedet for at se traileren for Kevin

Navn:
Kevin

Rolle:
Manden med kontakterne

Mål:
At tage sig af sit crew og venner

Hvis der er fest, så er Kevin med. Den musik-elskende gæve fyr, er ham i Saints som der altid er manden der er god til at fikse problemer. Som DJ i Santo Ileso, har han kontakter i hele byen.

Udover at Kevin aldrig har mødt sine forældre, så har han i barndommen udviklet en sans for at hjælpe andre og generelt gøre folk glade. Så selvom han ikke har en familie af blod, så har han langt større og bedre familie i Saints banden.

I hans unge DJ år var han en del af Idols. Her følte sig set og hørt. Men efter at have vendt tilbage til Santo Ileso, og har måtte vælge mellem Idols eller Saints, så vidste han med det samme hvor hans loyalitet lå. Saints forever!

Klik på billedet for at se traileren for Eli

Navn:
Eli

Rolle:
Planlæggeren

Mål:
At bygge et imperium

Eli er ægte businessmand. Hans drive er at skabe et imperium ud af næsten intet og få det til at vokse. Ankomsten til Santo Ileso gjorde ham håbefuld om at blive rig. Det eneste han dog ikke vidste var, at vejen til rigdom ville være kriminelt.

Født i midt vesten af 2 Nigerianske forældre, som kom til landet under student visum til US i 80’erne. Han er opvokset med en stærk arbejdsmorale, vil han gøre alt for at blive succesfuld. Eli er stor tillhænger af tv-programmer såsom TED talks og Shark Tank.

Efter at Eli flyttede til Santo Ileso, var han opsat på at sælge ejendomme og på den måde skabe stor profit. Men nogle store investeringer, har ikke givet det afkast man kunne håbe.

Men med kærlighed til hans roommates, så har han nu fundet en anden vej til rigdom. Eli havde bare ikke troet at den vej var brolagt med kriminalitet. Med hans viden om marketing og business, så er Eli lige det Saints har brug for.

Klik på billedet for at se traileren for Neenah

Navn:
Neenah

Rolle:
Getaway driver

Mål:
Opnå respekt og penge for at kunne udleve hendes drømme

Neenah er Saints helt egen getaway driver. Skal der køres stærkt, rodes med biler eller bygges noget, så er hun kvinden til jobbet. Hun er bestemt ikke bange for at få “beskidte hænder”.

Hun blev opdraget hos sin far, da moren døde af kræft. Begge forældre var nemlig mekanikere, og det er der hendes kærlighed til køretøjer er fra.

Efter at have studeret antropologi og kunst, ansøgte hun jobs overalt, primært museer. Dog uden stor held. Men til sidst fik hun en ulønnet praktikplads i et museum i Santo Ileso, men stoppede ret hurtig da penge alligevel var en nødvendighed for hende.

Herefter blev hun så mekaniker, og faldt i med banden Los Panteros. Men efter at forholdet til den bande gik i opløsning, dannede hun en bande med hendes roommates – the Saints! Her er der nemlig både penge og respekt at finde, og med tiden vil hun kunne følge sit hjerte og gå sine egne veje i livet.

Klik på billedet for at se traileren for Snickerdoodle

Navn:
Snickerdoodle

Rolle:
Saints katten

Mål:
At narre mennesker til at give sig mad og husly

Alle har brug for en maskot, og Snickerdoodle er lige den Saints har brug for. Født i fattigdom under en trailer i Santo Ileso, havde hun ikke de bestemte fremtidsudsigter.

Største delen af hendes ungdom foregik på gaden og her måtte hun leve af mad fra mennesker, fugle og skadedyr. Da landet uden for byen er usikker og farlig, er Santo Ileso nu Snickerdoodles legeplads. Her kæmper hun også i mod den ene leder efter den anden i katte kolonier, sådan at ingen andre tør stille sig op i mod hende.

Efter at have kæmpet det meste af hendes liv, valgte hun nu at et mere roligt liv. Her fandt hun så Kevin, som gav hende masser af mad. Neenah overtalte også Snickerdoodle til at opgive livet på gaden, fremfor at bo indenfor hos the Saints. Det er her hun høre hjemme.

Med venner som disse, kan det umuligt gå helt galt. Håber vi! Men vi er spændte på at lære mere om disse spændende individer og ikke mindst hvilket kaos de roder sig ud i i Saints Row.

Saints Row udkommer d. 23 August 2022, på PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S og PC (Epic Games Store).