Alle tidligere 9 sæsoner af X-files kommer på Viaplay samtidig med den helt nye sæson. Den populære 90´er serie X-files, som gik under navnet Strengt fortroligt herhjemme, er atter blevet vakt til live med en helt ny sæson. Den 10. sæson af X-files har premiere på Viaplay og TV3 den 28 januar kl 21.00. Samme dag kan alle de tidligere 9 sæsoner af X-files ses på Viaplay!

Om X-files:
Det er 13 år siden, at vi tog afsked med X-files og nu kommer næste kapitel af den spændende serie. Serien består af 6 afsnit og er produceret af Chris Carter, med de originale stjerner David Duchovny og Gillian Anderson i rollerne som Mulder og Scully. Mitch Pileggi vender også tilbage som FBI boss, Walter Skinner. Den Emmy® og Golden Globe® vindende serie, var den sci-fi serie, som kørte længst tid på TV nogensinde.

I det første afsnit får Mulder og Scully en sag om en mulig alien bortførelse. De nye episode vil være fyldt med gæstestjerner som Joel McHale (Community), Robbie Amell (The Flash), Lauren Ambrose (Six Feet Under), Annabeth Gish (The Bridge), Annet Mahendru (The Americans), Rhys Darby (Flight of the Conchords), Kumail Nanjiani (Silicon Valley) og William B. Davis.

Tre af episoderne er skrevet og instrueret af Chris Carter, og resten af de nye episode er skrevet og instrueret af de originale serieveteraner Glen Morgan, Darin Morgan og James Wong.

X-FILES havde premiere i september 1993. Serien har vundet i alt 16 Emmy® Awards og fem Golden Globes®.

X-FILES er produceret af 20th Century Fox Television i samarbejde med Ten Thirteen Productions. Chris Carter er skaberen og den executive producer af serien. Glen Morgan er også den executive producer.