En ny udgivelse af Scribblenauts er landet. Vi ser nu nærmere på PlayStation 4 versionen af Scribblenauts Showdown.

Scribblenauts har været en del af gaming platformen i en del år nu. Og nu kommer der en ny version af dette herlige spil til de nyeste platforme. Vi har hevet PlatStation 4 versionen rundt i manegen, og set nærmere på hvad det har at byde på.

Nu om dage, så hvis vi tænker fede party spil man kan spille med vennerne der hjemme, så tænker mange på Nintendo Switch. Det er ikke så meget fordi party spil ikke kommer til andre platforme, men den er jo udråbt som en konsol der er stærk til dette. Men nu kommer Scribblenauts Showdown, som giver os party smæk for alle skillingerne, på alle nyere platforme.

Scribblenauts Showdown er et spil der har fokus på det vi kender som mini games. Dette gør at dette spil bliver et party spil af format. For skal man spille noget sjovt med vennerne når de er hjemme ved en, så er små sjove spil en god party start.

Spillet har hele 25 forskellige små spil at vælge imellem. Når man ser dette for første gang, så spærre man øjnene op, for det er jo rigtigt mange spil. Det er det også ved første øjekast, men når man er kommet igennem de 25 spil nogle gange, finder man hurtigt ud af at variationen er ikke den vilde.

Men når det så er sagt, så er der også en god mulighed for at spillet vælger variationen for dig. For spillet har en game mode, hvor du spiller Scribblenauts Showdown som et slags brætspil. Dette giver spillet en god variation hvor du og en ven (eller konsollen selv) kan spille imod hinanden.

Der gælder det om at komme først i mål. Det er ikke bare et sølle terning spil, men derimod et spil hvor du har kort der skal bruges imod modstanderen. Men selvom du tror du har modstanderen i din hule hånd, kan det hurtigt vende sig imod dig selv.

For de fleste af de kort man vælger, skal der spilles om. Og det er der hvor de mini spil kommer ind i billedet endnu en gang. For man skal nemlig spille de mini spil imod hinanden, og den der vinder skal gøre dette kortet siger. Denne måde er en genial måde at spille Scribblenauts Showdown på, for det giver spillet god levetid.

Og nu da vi er ved levetid, så er Scribblenauts Showdown et spil for dem der elsker at samle en masse spændende ting. For når man spiller spillet, så er der en masse muligheder for at få ting der kan samles på i spille. Der er blandt andet nye karaktere i spillet plus en masse andet som vi ikke afsløre i denne anmeldelse.

Man er ikke i tvivl om holdet bag Scribblenauts Showdown er vilde med retro spil. For næste lige meget hvilket mini spil du vælger, kan du trække linjer til en masse gode gamle retro spil. Dette skal ikke ses som noget skidt, for det er sjove påfund, dog med mangel på opfindsomhed.

Scribblenauts Showdown er et godt spil med ok levetid. Det er ikke et spil man sidder og spiller en hel dag, men derimod et spil man kan hive frem igen og igen.

Vi håber på der kommer flere af den slags spil i fremtiden, for sofa hygge spil er klart en favorit når man skal have en sjov aften med vennerne.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægH1Z1 er nu Free to Play
Næste indlægWarner har åbnet for tilmelding til Westworld spillet
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
scribblenauts-showdown-anmeldelseScribblenauts Showdown er et godt spil med ok levetid. Det er ikke et spil man sidder og spiller en hel dag, men derimod et spil man kan hive frem igen og igen.