Inden længe udgives Biomutant, men det betyder ikke at vi ikke lige får et sidste kig på spillet. For nu er der nyt til jer Biomutant fans.

Denne gang er det en trailer vi har fat i. Den viser verdenen i Biomutant. Man må sige at flot og farverig er den ihvertfald.

Biomutant udgives til Xbox One, PlayStation 4 og PC den 25. maj.

Forrige indlægSCARLET NEXUS viser tænder
Næste indlægUkonventionelle Hoplegs ude på Steam
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)