Det blev modtaget med blandede følelser da Bridge Constructor Portal blev annonceret, da spillet blander 2 genre til 1 spil.

Grunden til det har skabt blandede følelser, er at man har taget det bedste fra spillet Portal og blandet det med Bridge Constructor. Nu kan vi vise jer hvad spillet har at byde på, i form af en ny gameplay trailer.

Frister Bridge Constructor Portal kan vi fortælle at spillet blev udgivet på Steam i går. Vil du have spillet til konsol så udgives det til Nintendo Switch, Playstation 4 og Xbox One i starten af 2018.

Forrige indlægGlade spildage med Ubisoft
Næste indlægL.A. Noire anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)