Det er ikke længe siden vi annoncerede NBA Playgrounds 2. Men indtil nu har vi ikke fået noget gameplay ud fra spillet.

Så hvis du har ventet på at se hvad NBA Playgrounds 2 har at byde på, så kan denne trailer måske få smilet frem.

NBA Playgrounds 2 står til udgivelse den 22. Maj til PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One og PC.

Forrige indlægLoadout lukkes ned
Næste indlægNintendo Labo anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)