Med E3 2018 så småt i sigte, er der rigtig meget at glæde sig. Overraskelser er det store trækplaster hvad gælder E3 og Walmart Canada har muligvis taget pusten lidt af ballonen. På webshoppen er der dukket nogle spil op som endnu ikke er annonceret.

Nogle webshops sætter ofte placeholders op på deres hjemmeside, for at skabe opmærksomhed om et produkt i god tid. Walmart Canada har dog været lidt (for ikke at sige meget) hurtig på aftrækkeren og har listet en håndfuld spil som ikke er blevet annonceret eller nævnt før nu. Nogle af dem er lidt en overraskelse.

Det var Twitter brugeren Wario64 der opdagede de mange spil som pludselig var dukket op på hjemmesiden, sammen med en masse andre annoncerede spil som Beyond Good and Evil 2, Tom Clancy’s The Division 2 med flere. Som man kan se, er der nogle titler der springer i øjnene såsom:

Just Cause 4

Gears of War 5

Assassin’s Creed

Rage 2

Borderlands 3

Splinter Cell

Dragon Quest 2

LEGO DC Villains

Destiny Comet

Den eneste der virker lidt usandsynlig er Forza Horizons 5, da Forza Horizons 4 ikke eksistere endnu. En typo? Hvem ved. Du kan se alle spillene på Walmart Canada her!

Til trods for at Walmart Canada muligvis har spoilet nogle annonceringer for det kommende E3, så bliver det stadig spændende at se om det hele holder stik. Men er det ren gætteri eller viser det sig at være sandt, det må tiden vise. Ikke mindst hvis vi får noget gameplay, trailers eller andet at se for diverse spil. Vi er spændte!