Fra i dag kan du streame DRs populære programmer direkte via din PlayStation. Tilføjelsen af DR TV-appen gør udvalget af underholdningstjenester på PlayStation til det bredeste nogensinde.
Nu er det muligt for PlayStation 4-brugere at se TV Avisen, Hr. Skæg og Broen direkte på deres spillekonsol, lige når de vil. I dag lancerer DR nemlig en ny app til PlayStation, som gør det muligt at streame programmer fra DRs arkiver eller se de seks DR-kanaler live på den populære spillekonsol.

”Vi ved, at vores seere efterspørger flere platforme, som de kan streame vores programmer fra. Og det er et krav i Public Service-aftalen med Folketinget, at vi tilbyder DRs programmer på de platforme, hvor danskerne er. Derfor er vi glade for at kunne tilbyde en app på PlayStation,” siger udviklingschef i DR Medier, Anders Kappel.

Foruden DR TV kan PlayStation-ejerne allerede i dag se Netflix, HBO Nordic, Viaplay, Blockbuster, Min Bio og Dansk Filmskat og høre musik på Spotify via apps på deres spillekonsol.

”De nordiske PlayStation-communities er storforbrugere af streamingtjenester, så vi er sikre på, at DR TV vil blive godt modtaget af vores brugere. Vi bestræber os på hele tiden at udvide PlayStations platform med de bedste underholdningstjenester, og det er lanceringen af DR TV et fremragende eksempel på,” siger Bo Michael Christensen, marketingchef i PlayStation Danmark.

I DR TV-appen er der adgang til mere end 5.000 programmer, og brugerne kan desuden bruge appen til at se live-tv fra DRs seks tv-kanaler: DR1, DR2, DR3, DRK, Ultra og Ramasjang