Selvom det varer længe før Anthem udgives, kan vi stadig give jer en masse gameplay til spillet.

Denne gang er der delt en hel masse gameplay i et livestream af Ben Irving og Mike Gamble. Det er dog fra spillets alpha, men det giver os stadig en masse godt gameplay.

Anthem udgives den 22. februar 2019, så der er en smule ventetid endnu.

Forrige indlægWarcraft III: Reforged annonceret
Næste indlægJBL Charge 3 anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)