Kingdom Hearts III går et utal af veje med alle de eventyr spillet byder på. Nu kan vi skrive To På Flugt på listen.

En ny trailer er landet. Og i den trailer der får vi indblik hvordan det går når Kingdom Hearts III møder To På Flugt (kendt som Tangled).

Hvis dette og alle de andre vilde trailere frister, kan vi fortælle Kingdom Hearts III udgives den 29. januar 2019.

Forrige indlægWarcraft III: Reforged annonceret
Næste indlægJBL Charge 3 anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)