Fra i dag kan alle medlemmer af PlayStation Plus få fingrene i en to måneders gratis prøve på HBO Nordic til en værdi af 198 kroner. HBO Nordic er hjemstedet for de største og bedste serier som eksempelvis Game of Thrones, Westworld og The Handmaid’s Tale.
Det er slut med at føle sig udenfor, når der tales seriesladder. Fra i dag kan alle PlayStation Plus-medlemmer få fat i en to måneders gratis prøve på HBO Nordic og blive en del af seriehypen.

Med sin store samling af prisvindende serier uanset genre, har HBO Nordic år for år været en de mest populære streamingplatforme i Norden. Lige nu kan PlayStation Plus-medlemmer kaste sig over den anden sæson af både sci-fi western thrilleren Westworld, det dystopiske drama The Handmaid’s Tale, Stephen King og J.J. Abrams Castle Rock og den kritikerroste serie Sharp Objects, der er baseret på Gillian Flyns storsælgende roman.

Udover det, er der også et bredt udvalg af prisvindende og kritikerroste serier som Game of Thrones, Fear the Walking Dead, Billions, Silicon Valley, The Affair, Killing Eve og Mayans M.C., en spin-off serie til den populære Sons of Anarchy.

Tilbuddet gælder for nye HBO Nordic-kunder og kan indløses via det nye PlayStation Plus Rewards site. Den to måneder gratis prøve har en værdi på 198 kroner.

PlayStation Plus giver spillere muligheden for at slippe den fulde styrke i PlayStation 4 løs med den ultimative gaming-oplevelse. Spil online med venner, modtag gratis spil og få eksklusive rabatter og tilbud.

Om HBO Nordic
HBO Nordic er en unik tjeneste på det nordiske streamingmarked. HBO Nordic udbyder en Video-On-Demand Service, hvor abonnenter har direkte adgang til premium indhold via hbonordic.com. HBO Nordic er også tilgængelig gennem lokale kabel-, IPTV- og mobiludbydere. Som den første HBO-tjeneste i Norden, tilbyder HBO Nordic de bedste nye serier fra HBO og andre kvalitetsudbydere som Showtime, AMC, FX, Hulu, BBC, Starz og andre. HBO Nordic udbyder et omfattende bibliotek af serier, film og dokumentarer – på over 4000 udsendelser.