Jack Reacher vender tilbage for at håndhæve retfærdighed i en actionfyldt film baseret på Lee Childs bestseller. Der er eksplosiv action når den tidligere major må redde trådende ud i denne military noir opfølger : Never Go Back. En vellidt kollega, Susan Turner, bliver anklaget for forræderi – Jack Reacher er dog af en helt anden opfattelse.

Jack hjælper Turner med at flygte fra den sikre død i et militærfængsel. I deres jagt på sandheden finder de frem til en ond korrupt organisation, der sælger materiel til de selvsamme oprørere de Amerikanske styrker prøver at bekæmpe. De er nu begge flygtninge og deres modstandere vil gøre alt for at sikre deres kriminelle operationer ikke bliver eksponeret for offentligheden.

Samtidig får Jack at vide, at et tidligere kvindeligt bekendtskab måske har givet ham en datter – en datter som nu er 15 år !

Det hele bliver viklet sammen til et vildt actionbrag instrueret af den Oscarvindende instruktør Edward Zwick. Oplev Tom Cruise som Jack Reacher, Cobie Smulder som Susan Turner, Danika Yarosh som Samantha samt Patrick Heusinger som The Hunter.

Never Go Back er fortsættelsen af “Jack Reacher” fra 2012.

Forrige indlægKan din PC trække For Honor?
Næste indlægGames with Gold i Februar
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.