Atleter og andre toptrænede sportsfolk lagde den 14. maj vejen forbi Amager Strandpark for at deltage i det vilde forhindringsløb Nordic Race. Særligt én deltager skilte sig ud og gennemførte løbet med spektakulære stunts og actionfyldt akrobatik. Der er selvfølgelig tale om PlayStation-helten Nathan Drake, der er aktuel i spillet Uncharted 4: A Thief´s End.

26 krævende forhindringer og fem kilometer løb gennem sand, vand, rør og alt muligt andet. Sådan lyder opskriften på forhindringsløbet Nordic Race, der løb af stablen ved Amager Strandpark den 14. maj. Én af de fremmødte atleter skilte sig ud og gennemførte løbet på en særligt overlegen facon.

Det var selvfølgelig PlayStation-karakteren Nathan Drake, der er kendt fra det aktuelle spil Uncharted 4: A Thief´s End. Nathan Drake blev under Nordic Race spillet af den professionelle parkour-atlet Ilir Hasani, der er en del af sportsgruppen Team Jiyo.

”Forhindringer og udfordrende terræn er jo hverdagskost for karakteren Nathan Drake, der i spillet klatrer og hopper rundt på alt fra bjergskråninger til kirketårne. Så det var oplagt at få sneget en Nathan Drake ind i netop Nordic Race, og mon ikke han blev genkendt af en atlet eller to i forbifarten,” siger Bo Michael Christensen, der er marketingchef i PlayStation Danmark.

En skattejæger på afveje

Uncharted 4: A Thief’s End er det fjerde spil i Uncharted-serien, og det nye adventure-spil havde en uge efter lanceringen solgt mere end 2,7 mio. eksemplarer på verdensplan. Spillet udkom den 10. maj og har høstet topkarakterer både i Danmark og i udlandet.

I Uncharted 4: A Thief’s End har hovedpersonen og skattejægeren Nathan Drake valgt at trække sig tilbage med ønsket om at leve et mere roligt liv. Men den stille tilværelse varer ikke længe. Nathans bror Sam banker nemlig på døren med et vildt eventyr i ærmet, hvor en kæmpe formue og broderens liv står på spil.

De to brødre begiver sig ud på en rejse for at finde piraten Henry Averys forsvundne skat. Skattejagten tager gamerne med på et eventyr gennem frodige jungler, åbne sletter og sneklædte bjergkæder. Hver skat har sin pris, og i dette eventyr vil Nathan Drake blive sat på mange prøver. I sidste ende må han gøre op med sig selv, hvad han er villig til at ofre for dem, han elsker.