Fifa10-K3-Event

Pre-releaase eventet på K3 resulterede i endnu en sejr til Sebo, som for anden gang i træk kunne løfte armene til et af K3’s Fifa-turneringer. Det var en fed aften med godt humør og sportsmanship, hvor man i sidste ende fik indtrykket, at kongerne i Fifa 09 også vil være kongerne i Fifa 10.

Fifa 10 ser ud til et blive en fænomenalt fodboldspil. Endnu engang viser EA at de kan finde ud af at lave et fedt fodboldspil, som ikke alene er sjovt, men også realistisk. Fifa 10 udkommer på fredag og det kunne meget vel, blive et spil der kunne slå nogle salgsrekorder.

Undertegnede måtte se sig selv slået i kvartfinalen til Dennis Norden, der spillede med Chelsea. Jeg måtte sande at Barcelona har svært ved, at hamle op med Chelsea’s fysik og at målmanden kan bringe sig i en rigtig skidt situation, hvis han kaster bolden direkte til sin modstander.

Både Norden og Sebo dansede sig let gennem semifinalen og de fløj videre til finalen. Begge finalister valgte Chelsea, men alligevel kunne finalen godt have endt i en afklapsning. Sebo kommer foran 3-0 og skulle egentligt bare holde føringen, men Norden får kæmpet sig tilbage til 3-2 og pressede hårdt mod Sebo’s mål. Norden fik dog ikke det sidste med i slutminutterne og derfor kunne Sebo løfte hænderne og kalde sig for “Double K3 Champ” med en 3-2 sejr.

Sebo havde ikke mange kommentarer efter sejren, men vi fik dog disse ord ud af ham: “Det er sådan man spiller Fifa 10”.

Med disse ord, som det er svært at være uenige i, forlader vi K3 – Sebo med god selvtillid før Fifa 10’s release, undertegnede med en trøste-bajer i hånd.