Inden længe rammer det kolde vejr, og det er tid til at finde på en måde at få de små grå igang inden for. Det kan vi nu gøre med Semispheres.

Semispheres har været ude noget tid på diverse platforme, men nu kan vi også byde velkommen til spillet i en Nintendo Switch version. Det er selvfølgelig denne version vi ser nærmere på.

Allerede fra starten af er spillet skyld i man får de små grå op at køre. For når spillet startes op for første gang, så skal du spille dig igang, for at finde ud af hvad spillet egentligt går ud på. Du får ingen hjælp af nogen form. Så der er kun en der kan hjælpe dig, og det er sjovt nok dig selv. Denne fremgangs måde er ret ny, og vi elsker det. Det er fint når der er et vildt tutorial i et spil, men når vi taler om et simpelt spil, så er det ikke noget der er nødvendigt.

Spillet har en selv regulerende sværhedsgrad, og det er lige som man kan ønske sig. De opgaver man får i starten er lige til at går til, og de bliver stille og roligt svære når man kommer gennem banerne. Men nu når vi siger stille og roligt, er det måske med et lille blink i øjet. For der går ikke længe før man sidder og hiver sig i håret fordi man ikke lige kan lure hvad man skal i denne bane.

Når man spiller, så styrer man 2 små “prikker” som skal løse en opgave for at komme igennem en bane. I starten kan man nemt gøre det ved at køre den ene igennem først, og derefter tage den anden. Men det varer ikke længe før den ikke går mere. For efter ret kort tid, skal man arbejde sammen med de 2, og gøre noget med den ene før den anden kan komme videre i systemet.

Det lyder måske simpelt, men det er faktisk svære end man lige regner med. Men det er jo ikke jo ikke jordens sværeste spil at gå i gang med. Det svære i det er at mestre teknikken i samarbejde mellem den høre og venstre del af skærmen i spillet.

Vi har ikke prøvet spillet på de andre platforme, men vi er sikre på at spillet egner sig bedst til Nintendo Switch. Det gør det fordi man jo kan sidde med en Joy-Con i hver hånd. Dette gør det betydeligt nemmere at mestre.

En ting der også ville være at fremhæve ved brugen af Joy-Con i spillet er man sådan set kan lave sin helt egen Co-Op måde at spille med. For man kan tage en Joy-Con i hånden hver og få et godt spil i gang der. Dette er en ting der er værd at fremhæve, selvom det ikke er det som spillet sælges på.

Da spillet jo er i den billige ende af skalaen, så er spillets levetid selvfølgelig også derefter. Men det er sjovt så længe det står på, og det er helt sikkert pengene værd.

Semispheres er et sjovt og udfordrende spil, som bare må opleves på Switch. Husk at prøve det af med en ven for at teste den Co-Op mulighed af ingen havde set komme.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægPrøv den fulde version af FIFA 18 allerede nu
Næste indlægARise ude til iPhone og iPad
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
semispheres-anmeldelseSemispheres er et sjovt og udfordrende spil, som bare må opleves på Switch. Husk at prøve det af med en ven for at teste den Co-Op mulighed af ingen havde set komme.