Seriøse gamere har brug for seriøst udstyr. Sennheisers nye, professionelle gaming-headset GSP 600 gengiver lyd med kirurisk præcision. GSP 600 er en opdateret version af det anmelderroste gaming-headset GAME ZERO. Det akustisk lukkede GSP 600 er designet til at forbedre din gaming-præstation og overgår sin forgænger med endnu bedre lyd, krystalklar kommnunikation, højere komfort og holdbarhed. Ørekopperne har et ergonomisk design, og hovedbøjlen er justerbar, hvilket giver en fremragende komfort. Bevægelsesfriheden sikres af det stabile metalhængselsystem, der sørger for perfekt pasform, så du kan fokusere og opleve en toppræsterende lydpræstation.

Med et nyt og forbedret højttalersystem leverer GSP 600 suveræn lydgengivelse, så du kan høre alle detaljer og reagere endnu hurtigere. Den varme, dybe bas forstærker virkningen af gaming-oplevelsen uden at overdøve det velregulerede mellemområde og de høje frekvenser med mange fine detaljer.

GSP 600 har en avanceret, støjreducerende mikrofon i broadcast-kvalitet, der minimerer baggrundsstøj og gør, at dine medspillere kan høre dig klart og tydeligt. Det sikrer fejlfri og overlegen team-kommunikation under dine spil. Du kan mute dig selv ved at løfte mikrofonarmen til lodret position. Regulering af lydstyrken er integreret i den ene ørekop, så du nemt og hurtigt kan styre volumen.

Enestående komfort

Takket være sit ergonomiske design sørger GSP 600 for enestående komfort til dem, som spiller over lange perioder. De nye ørepuder er lavet af et afkølende ruskindslignende materiale, som forhindrer, at ørepuderne klæber til din hud i kampens hede. Derudover giver kunstlæderet omkring kanterne en forbedret, passiv støjdæmpning.

Det nye GSP 600 er udstyret med en ny, justerbar hovedbøjle, der tilpasser kontakten med hovedbunden, samt et avanceret metalhængselssystem. Den nye system forbedrer pasformen til endnu flere ansigtsformer, så den både passer til brede og smalle kæber.

GSP 600 leveres med udskiftelige kabler, så du kan bruge headsettet på flere enheder som for eksempel PC, Mac og konsoller med en 3,5 mm jack-indgang. Du kan også bruge det sammen med mobiltelefoner og tablets, når du er på farten.

GSP 600 er i handlen fra slutningen af januar 2018 til vejl. udsalgspris på 1.845 kr.  Ligesom alle andre Sennheiser-produkter leveres GSP 600 med to års international garanti.