Serious Sam Double D XXL er udkommet til Xbox LIVE Arcade til den latterlige lave pris af 800 MS Points. Det er tidligere udkommet i en lidt mere skrabet version til PC i 2011 under navnet Serious Sam Double D. Xbox udgaven har både co-op og forskellige baner med udfordringer.

Serious-Sam-Double-D-XXL 03Serious Sam Double D XXL er en sidescrollende 2D shooter i et fantastisk tempo. Du spiller enten som den ikke så seriøse Serious Sam eller det nye sidekick Dan “Huff” Huffington. Du styrer rundt med den ene analoge pind mens du skyder med den anden analoge pind. Det er et koncept der er forfinet til lige netop arcade genren. Har du aldrig prøvet det før kræver det lige en smule tilvænning inden det føles naturligt. Det kræver lidt den samme form for koordinering som at klappe sig selv på hovedet mens den anden hånd tegner cirkler rundt om navlen

Serious-Sam-Double-D-XXL 01Mængden af våben er overvældende og fjender findes i alle mulige afskygninger med fantasifuldt udseende og mindst lige så imponerende navne. Der er pandekagemonsteret som er stoppet med vuvuzelaer som kaldes Vuvuzelator, de nuttede ildsprudende killing Torcher Kitties, Chimputees der skyder med eksploderende bananer og min favorit Femikaze som er hovedløse kvinde kamikaze robotter med et par ordentlige bomber. Ja, det er god uforpligtende drengerøvshumør der samtidig gør grin med alle de spil der tager sig selv lidt for seriøst.

Serious-Sam-Double-D-XXL 02Det er på alle måder en titel hvor der er mere af alt ting. Det understreges af Gun Stacker systemet. Undervejs samler du forskellige våben op og når du er rigtigt heldig så finder du led så flere våben kan bindes sammen. Du får mulighed for at stable 6 våben oven på hinanden. Du vælger selvom om det skal være forskellige våben eller du vil have ens våben med forskellige typer af projektiler. Du får også en Jump Pad som benyttes til at nå svært tilgængelige områder. Den kan placeres lige så mange gange du har lyst og på alle overflader. Det kræver teknik at bruge Jump Pad til at nå nogle af de hemmelige områder.

Serious Sam Double D XXL er en veludført udgave af en klassisk arcade genre og det er god underholdning for en eller to personer. Du vil opleve lidt problemer med billedfrekvensen (frame rate) når stort set hele skærmen eksploderer i fjender og projektiler. Serious Sam Double D XXL fornøjer og underholder til kun 800 MS og lander dermed på et 4-tal. God fornøjelse.

[box_info]Spillet er anmeldt på Xbox 360 og er leveret af PR Nordic[/box_info]

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægSid Meyer’s Civilization Revolution til både iPad og iPhone får mere indhold
Næste indlægUncharted 3 multiplayer bliver gratis for PlayStation Plus
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC, PS5 og Switch. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS2 og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.
serious-sam-double-d-xxlSerious Sam Double D XXL er en veludført udgave af en klassisk arcade genre og det er god underholdning for en eller to personer. Du vil opleve lidt problemer med billedfrekvensen (frame rate) når stort set hele skærmen eksploderer i fjender og projektiler. Serious Sam Double D XXL fornøjer og underholder til kun 800 MS og lander dermed på et 4-tal. God fornøjelse.