Cloud service servicen SHADOW kan nu anvendes i Danmark, sammen med 70 millioner af andre potentielle brugere i Europa.

Tilbage i maj præsenterede SHADOW for første gang deres strategiske vision for de kommende år. Der er siden sket en masse og SHADOW er nu blevet til et globalt cloud computing firma, styret af selveste Octave Klaba, som også er grundlægger af OVHcloud.
SHADOW fokuserer hovedsageligt på cloud computing gaming. Brugerne har via et månedligt abonnement direkte adgang til en virtuel high-spec PC og via internettet og bruge computeren som sin egen til spil, som ens egen computer ikke har kapacitet til at afvikle. Denne service har navnet Shadow PC.  Senere på året kommer SHADOW med et add-on produkt: Power Upgrade.

De første brugere der melder sig til Shadow PC i Danmark vil drage fordel af en ‘Early Bird’ discount.* Discounten er eksklusiv og findes i begrænset antal. Få en rabat på 5€ pr måned der vedbliver aktiv indtil abonnementet opsiges. Mere information findes på Shadow International.

SHADOW lancerede for nyligt en ny cloud storage løsning til både private samt virksomheder, denne har navnet Shadow Drive, samt en service for professionelle, Shadow Business Solutions. Derved har SHADOW nu positioneret sig selv som den definitive cloud platform for gamere, kreative samt virksomheder.

Den nye Power Upgrade vil være en PC med:

  • En AMD EPYC™ 7543P CPU med 4 cores og 8 threads
  • Kraftfuld high-end GPU, for eksempel: 
  • NVIDIA GeForce RTX™ 3070-class
  • NVIDIA’s tilsvarende grafikkort, der er skræddersyet til fagfolk
  • AMD’s seneste RDNA 2 baseret GPUs, inklusiv AMD Radeon™ PRO V620 GPU designet til cloud computing og gaming

Power Upgrade vil blive implementeret i tilbagevendende mindre grupper fra d. 26. oktober, og uden køsystem. Power Upgrade vil være tilgængeligt (eller utilgængeligt) på  SHADOWs webside afhængigt af status i din region.

Udover annoceringen af Shadow PC , som har fokus på slutbrugeren, har SHADOW også lanceret en service målrettet udenlukket til virksomheder i Danmark, denne har navnet  Shadow Business Solutions

Shadow Business Solutions giver virksomheder mulighed for at lave, organisere og få  adgang til en række af professionelle cloud computing enheder. Begynder med enkelte high-end workstations op til massiv regnekapacitet via servers. Samtidig drage fordel af høj streaming kvalitet, hurtig reaktionsevne samt nemt at bruge til en overkommelig pris. 

*kun for privat kunder. Priser og tilbud er forskellige til professionelle, tjek vores Shadow Business Solutions side ud og find detaljer.