SEGA har løftet sløret for deres store hit Shenmue I & II genudgives i år.

Shenmue I blev kun udgives på SEGA´s Dreamcast og Shenmue II fik også en Xbox udgivelse. Så man må sige at spil serien ikke har fået så stor udbredelse den gang. Det bliver der så lavet om på nu.

SEGA har nemlig annonceret en genudgivelse af Shenmue I & II til PlayStation 4, Xbox One og PC i 2018. Vi kender ikke datoen endnu, men ved det kommer i år.

Spillene bliver selvfølgelig finpudset så de er værdige at udgive i år. Man får blandt andet også mulighed for at vælge om de skal være på original sprog eller på engelsk.

Forrige indlægFinal Fantasy XIV Under the Moonlight
Næste indlægGod of War anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)