EA Games og Maxis lancerer i dag en helt ny spiltrailer til den nye Sims 4-udvidelsespakke ’Grønt er skønt’, der udkommer 5. juni. Nu kan simmerne tage kampen op for en grønnere by, finde bæredygtige løsninger og ”juhuu” i skraldecontaineren.

Med den nye udvidelsespakke kan simmerne påvirke deres verden i en bæredygtig retning. Som noget helt nyt kan de nemlig reducere deres klimaaftryk ved at bruge alternative energiressourcer, dyrke deres egne fødevarer og lave genbrugsmøbler. De, der ikke har noget imod lugten, kan skralde for at indsamle ting til nye kreative initiativer. Der kommer også nye karrieremuligheder i klimaets tjeneste, og simmerne får mulighed for at deltage i grønne fællesskabsprojekter i nabolaget.

I det nye nabolag ved Evergreen Harbour har simmernes beslutninger direkte indflydelse på nærmiljøet. Hvis spillerne ikke omfavner den bæredygtige livsstil, kommer det til at få konsekvenser. Skrald vil flyde i gaderne og luftforureningen vil stige. De miljøvenlige valg vil derimod få byen til at blomstre, når mudret vand bliver krystalklart, og et skinnende nordlys kommer til syne over dem.

Når Sims-spillerne udforsker de bæredygtige initiativer, har de masser af mulighed for at lære mere om, hvordan de også i det virkelige liv kan leve en mere bæredygtig livsstil.

Sims 4 ’Grønt er skønt’ kommer til PC, Mac, PS4 and Xbox One den 5. juni 2020.