PlayStation Danmark sætter i samarbejde med Lauritz.com en unik jubilæums-konsol på auktion. Konsollen er netop udgivet for at fejre PlayStations 20 år på markedet, og pengene fra auktionen går ubeskåret til hjælpeorganisationen Børnehjælpsdagen.

Spilfans over hele verden drømmer lige nu om at få fingre i den helt særlige PlayStation 4 retro-konsol, som spilgiganten netop har udgivet i et begrænset antal for at fejre sit 20-års jubilæum.

Ganske få konsoller er kommet til Danmark, og ingen af dem er til salg i butikker. Men PlayStation Danmark har i samarbejde med Lauritz.com sat én af de eksklusive jubilæums-konsoller på højkant i en auktion. Alle pengene fra auktionen går ubeskåret til hjælpeorganisationen Børnehjælpsdagen, der støtter anbragte børn og unge i Danmark.

”Vi har oplevet en enorm efterspørgsel på den unikke jubilæums-konsol fra spilfans over hele landet. Mange tusinde har deltaget i vores konkurrence på Facebook for at vinde konsollen, og auktionen er endnu en mulighed for at få fingre i den unikke PS4, samtidig med at man støtter et rigtig godt formål,” siger Steffen Lauritsen, der er salgschef i PlayStation Danmark.

Den ultimative gamer-julegave

Jubilæumskonsollen kan præcis det samme som en almindelig PlayStation 4, men designet er inspireret af den første PlayStation, som kom på markedet den 3. december 1994 i Japan. I stedet for den sorte farve har jubilæumskonsollen farven ”original grey”, og både konsollen samt controller og kamera har indgraveret det oprindelige PlayStation family-logo i de originale PlayStation-farver.

Jubilæumskonsollen findes kun i 12.300 eksemplarer – et tal, der afspejler lanceringsdagen. Alle konsoller er nummererede, så der findes ikke to ens i verden.

Auktionen på Lauritz.com slutter den 24. december kl. 12.00. Så mon ikke den heldige aftager kan se frem til den ultimative gamer-julegave.

Find auktionen her: http://www.lauritz.com/da/auktion/playstation-4-unik-20-aars-jubilaeumskonsol-til-fordel-for-b/i3661339/

Om Børnehjælpsdagen

Børnehjælpsdagen støtter anbragte børn og unge i Danmark gennem positive oplevelser, aktiviteter og events. Børnehjælpsdagen står bl.a. bag Børnenes IT-Fond, som deler bærbare computere ud til anbragte børn og unge for at give dem bedre forudsætninger for at gennemføre en uddannelse og indgå i sociale relationer.

Læs mere om Børnehjælpsdagen og Børnenes IT-Fond her: http://www.bhd.dk/