For tredje år i træk vil de verdenskendte esports-atleter fra SK Gaming være udstyret med de bedste audioprodukter på markedet som følge af det forlængede samarbejde med EPOS.

EPOS leverer high-end audio-produkter bygget på avanceret teknologi, som hjælper dig med at nå dit fulde potentiale ved at skabe den perfekte in-game lydoplevelse. Ved at sikre hver eneste lille detalje i lydbilledet og levere klar og tydelig stemmegengivelse, kan EPOS’ produkter være den afgørende forskel på at vinde eller tabe et spil. 

SK Gaming ser frem til endnu en gang at drage nytte af EPOS’ 115 års erfaring inden for udvikling af audio-teknologi og forlænge det samarbejde, som allerede nu har været med til at skabe et af de første co-brandede produkter inden for esport: det legendariske Sennheiser PC 160 SK Gaming Edition-headset. 

“Vi er meget begejstrede over at starte et nyt eventyr med EPOS og fortsætte det fantastiske samarbejde med et team, som vi allerede kender så godt. EPOS vil fortsætte med at hjælpe os med fantastiske high-end audio-produkter til alle vores spillere verden over, og vi er lykkelige over at have sådan et stærkt brand på vores team,” siger Alexander T. Müller, CEO hos SK Gaming. 

”Vi er beærede over at kunne forlænge vores lange partnerskab med SK Gaming og fortsætte med at supportere deres professionelle virke over alt i verden. Vores esport-partnerskab giver os mulighed for at arbejde sammen med nogle af verdens absolut bedste hold og hjælpe dem med at yde deres bedste og nå nye højder. SK Gaming har et imponerende navn inden for esportens verden, og vi er spændte over igen at arbejde sammen med dem,” siger Andreas Jessen, Senior Director of Product Management and Marketing, Gaming, EPOS.

SK Gaming vil benytte EPOS I SENNHEISER-produkter under streamingsessioner og ved kommende turneringer. EPOS-logoet vil også være en del af den officielle 2020 SK Gaming-kamptrøje. EPOS og SK Gaming vil fejre det nye samarbejde med giveaways og mere information på et senere tidspunkt.