Så du ikke præsentationen i gåraftens så er her en stor nyhed fra Nintendo. Det er slut med plastic legetøj og det nye er pap.

To stk. Nintendo Labo-kits, The Variety Kit og The Robot Kit, udkommer den 27. april i hele Europa og er en ny måde at spille, skabe og opdage ting på. Alt, du behøver, er en Nintendo Switch og en Nintendo Labo-pakke.

Innovation, underholdning og spændende spiloplevelser har altid været en del at Nintendos historie og det bygger Nintendo her videre på. Nintendo Labo vil få spillerne til at smile, når de bruger produkterne. Hvert Nintendo Labo-kit indeholder et sæt med byggedele af pap, der er specielt tilpasset til at fungere med Nintendo Switch-systemet og de unikke håndkontroller Joy-Con. Dette interaktive Nintendo Labo-pap går under navnet Toy-Con, og når du samler byggedelene, vil du opdage, hvordan det rent teknisk fungerer og måske endda finde nye måder at spille på med dine Toy-Con.

For eksempel kan du skabe et piano med 13 tangenter, som du kan skabe musik på, så snart det er samlet og din Nintendo Switch er isat sammen med den højre Joy-Con. Når du herefter spiller på pianoet, vil det infrarøde bevægelseskamera i Joy-Con registrere, hvilke tangenter som bruges og formidle det til systemets indbyggede højtalere.

Du kan også skabe din egen motorcykel ved at konstruere et styr med en Joy-Con i hver side og Nintendo Switch-systemet i midten. Så er det bare med at se på skærmen og køre! Har du set Nintendo Labo-traileren, ved du, at der findes utroligt mange spændende konstruktioner.

”Vores mål er at få alle, som tester Nintendos produkter, til at smile”, fortæller Satoru Shibata, præsident for Nintendo of Europe. ”Nintendo Labo inviterer alle med et kreativt sind og et legesygt hjerte til at skabe, spille og opdage på nye måder med Nintendo Switch. Jeg håber personligt at se mange mennesker have det sjovt med at lave disse Nintendo Labo-kits med deres familier, med rigtigt store smil på læberne.”

De to pakker, der ud over byggedelene også indeholder software, som lanceres den 27. april er:

Variety Kit

Med dette kit kan du skabe mange forskellige Toy-Con, fx:

  • Toy-Con radiostyret bil: Indsæt din venstre og højre Joy-Con i din nybyggede radiostyrede bil og styr den med den trykfølsomme skærm på din Nintendo Switch.  Dine Joy-Con vil vibrere bilen i den retning, som du vælger. Materiale til at skabe to radiostyrede biler medfølger.
  • Toy-Con fiskestang: Skab en fiskestang med hjul og begynd at fiske! Du vil da se spændende fisk på din Nintendo Switch-skærm. Når du mærker vibrationerne fra din Joy-Con, er det tid til at hale fisken i land.
  • Toy-Con hus: Her kan du teste lidt forskellige varianter, når du bygger. Interagér, mad og spil med et sødt væsen, som dukker op på Nintendo Switch-skærmen. Det infrarøde bevægelseskamera på din højre Joy-Con, vil registrere, hvordan du har placeret dine byggedele og opdage variationer.
  • Toy-Con motorcykel: Indsæt en Joy-Con på hver side af styret og kør på motorcykel. Du kigger på din Nintendo Switch-skærm. Læn din krop til den side, som du ønsker at dreje motorcyklen.
  • Toy-Con piano: Skab et piano med 13 tangenter og indsæt din Nintendo Switch og Joy-Con. Nu er det bare at begynde at spille musik!

Robot Kit

  • Toy-Con robot: Skab en robotdragt og indsæt venstre og højre Joy-Con i udstyret for at tage kontrol over robotten, som vises på dit tv. Her vil du opdage mange sjove måder at spille på. Fx Robot Mode, hvor du kan nedskyde ufoer og bygninger.

Bemærk venligst, at ingen af disse kits indeholder selve Nintendo Switch eller Joy-Con!

Når du har bygget noget, kan du også vælge at farvelægge din kreation. Du kan bruge dine egne tudser, nogle klistermærker eller moget andet, som du synes fungerer. Kun fantasien sætter grænser! Desuden lanceres der også et dekorationssæt til Nintendo Labo den 27. april.

Officiel Nintendo Labo YouTube.kanal på engelsk findes her:
http://youtube.com/NintendoLaboUK