Der skulle forlængelse til, før Astralis sent søndag aften måtte se sig slået i en ualmindeligt intens StarSeries-finale i Kiev.

Kampen endte 19-17 til finalemodstanderne fra FaZe Clan, som dermed kunne række pokalen i vejret og tage de 125.000 usd med sig hjem.

Mandag formiddag er Astralis-træner Danny ”zonic” Sørensen stadig ærgerlig over nederlaget:

-Det må have været en vanvittig spændende finale at følge og det kunne man også mærke på tilskuerne, der skiftede favorithold et par gange undervejs i kampen. Vi havde selv følelsen af, at vi ville vinde i sidste og afgørende map, men selvom vi havde nogle ok føringer og bl.a. var foran 14-11 kom de godt igen hver gang og da de tvang kampen i forlængelse, var det hele fuldstændigt åbent.

– At FaZe endte med at vinde er fortjent nok. De gjorde det godt på dagen og jeg vil slet ikke pille noget fra deres præstation. Vi kunne selv have gjort mere, men den følelse har man næsten altid, når man ikke vinder.

Danny ”zonic” Sørensen er dog stadig stolt af sit hold, der da også fortsat ligger i toppen af verdensranglisten.
– Siden vi i efteråret skiftede ud på holdet er vi mindst nået til semifinalen i 7 turneringer i træk og vi har vundet 3 af de største turneringer inkl. den allerstørste. Vi nåede igen i finalen og vi forsvarer dermed vores topplacering på verdensranglisten, men jeg må indrømme, jeg er irriteret over, at vi ikke vinder den her. Det gør ondt at tabe sådan en kamp, og det skal vi lige bearbejde.

– Vi har meget mere at give af, og det skal vi bevise over for os selv i de kommende turneringer, hvor vi skal fortsætte den gode stime, men også vinde til sidst, slår ”zonic” fast.

FaZe Clan, som har den danske spiller og tidligere Astralis in-game leader Finn ”karrigan” Andersen på holdet, kan med sejren trække sig ud af turneringen med 125.000 usd i præmiepenge. Der var 50.000 usd til andenpladsen.