Skullcandy er aktuelle med en ny udgave af deres populære Crusher headset. Det kaldes Skullcandy Crusher Evo og er et over-the-ears headset som er beregnet til at tage med på farten og når du træner. Det er med samme lækre baseffekt som da vi tidligere anmeldte Skullcandy Crusher ANC.

Crusher Evo er bygget over samme model som ANC, som igen var inspireret af Venue. Hvis du ikke husker det så er Venue og ANC med indbygget elektronisk støjreduktion (active noise cancelling) hvilket ikke er taget med i Evo modellen. Det gør den så en del billigere end de andre modeller. Som du kan se ovenfor så har også Crusher Evo været forbi den traditionelle indvejning på en officielle køkkenvægt. Det er beskedne 315 gram kun 2 gram fra den officielle vægt så det er godkendt.

I den vægtklasse får du tilslutning med Bluetooth 5.0 og hvis du løber helt tør for strøm også via 3,5 mm jack. Der er selvfølgelig mikrofon så du kan bruge det til at tage en samtale eller tilslutte det din PC når du har online møder. Der er skydeknappe som bestemmer hvor meget bas du ønsker. Det kan reguleres fra diskret pumpen i baggrunden til at det flytter rundt på vitale organer. Det er bare en super fed funktion at kunne føle bassen. Ud over den orange tænd/sluk har du knapper til lydstyrke som også kan bruges til at skifte nummer, og så en knap til at besvare samtaler. Du lader med USB-C hvilket er fedt. Du får nemlig Rapid Charge så du med 10 minutter opladning får 4 timers brug. Fuldt opladet så holder de omkring 40 timer. Så slipper du for konstant at lede efter et ladestik.

Det er med stålbøjle som jeg foretrækker og har du set de billeder af dyre headset som ikke har stålbøjle så ved du hvorfor. Det er super materiale valg. Lige fra det kunstskin som benyttes til kopperne, over de dobbelt roterende hængsler til kopperne og op over bøjlen med det bløde gummi som både er behagelig og som holder det fast selvom du sveder. Når vi taler gaming headset er jeg mest til stof ind mod hovedet men det er ikke praktisk i et headset som er beregnet til at bruge på farten. Kunstskin er langt mere velegnet og det tørres let af når du er færdig med træning. Jeg har også erfaringen fra ANC som selv efter et års brug holder det stadig. Det er jeg sikker på at Evo også gør.

Nogle gange er det du ikke kan se noget af det vigtigste. Nej jeg taler ikke om den indre skønhed eller personlighed. Denne gang er det muligheden for at tilpasse lyden lige nøjagtigt din høresans. I Skullcandy appen kan du ud over at vælge forskellige equalizer indstillinger også få tilpasset til hvordan du opfatter lyde. Find et roligt sted og brug de få minutter det tager at få din personlige indstilling. Du kan se mit på billedet. Det er en teknologi som audiodo står bag. Evo har også som andre Skullcandy produkter indbygget Tile så du kan spore dit headset hvis du har glemt hvor det ligger. Det kan også bruges til at sætte en alarm op så du ikke forlader det. Lækre faciliteter som er med til at gøre pakken moderne og komplet.

Jeg har anvendt Skullcandy Crusher Evo i en lille månedstid som mit primære på farten headset. Det er brugt flere gange ugentligt til træning, til on-line møder og som afslapning med en film. Det virker rigtigt godt. Der er mere støjdæmpning fra omgivelserne i denne end jeg oplevede i ANC så det er sjældent at jeg savner den aktive støjdæmpning. Der er også en lækker pose med til headsettet. Det er i en god kraftig kvalitet som selvom den ikke er vandtæt yder en god beskyttelse når du folder kanten ned. Inden i er der et par små rum til ladekabel, power bank eller hvad du har brug for. Gennemført til sidste detalje.

Skullcandy Crusher Evo er mageløst velfungerende. ”If it ain’t broken don’t fix it” passer perfekt her. Du får en samlet pakke med lyd og personlig tilpasning i en robust og veldesignet pakke til at tage med på farten. Det er underspillet stilrent og jeg elsker det.

Tak til Skullcandy og Riikka fra Kinc for at gøre denne anmeldelse muligt.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægFIFA 21 Deadline Day-pakke
Næste indlægSteelSeries Arctis 7 til PS5 og XSX
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS5. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.