Skullcandy er aktuelle med to modeller i deres Hesh serie. Begge er trådløse Bluetooth over-the-ear headsets i en mere prisbillig udgave end nogle af deres andre modeller. Det sker uden at gå på kompromis med funktionalitet. Evo er et let headset med en lang batterilevetid mens den lidt dyrere ANC kommer med aktiv støjdæmpning (Active Noise Cancelling eller ANC). Det er lidt op til dig hvad der passer bedst. Vi starter med den traditionelle indvejning.

Begge rammer på den officielle GamersLounge køkkenvægt inden for det som er angivet i databladet. Ovenfor rammer ANC til venstre 230 gram og Evo som er til højre rammer 212 gram, som er henholdsvis 2 gram over og spot on den vægt som er opgivet. Der er ganske lidt forskel på det ydre. Begge har et traditionelt design med en stålbøjle og en pude mod hovedet. Kopperne kan drejes 180 grader hvilket gør at de kan pakkes så det næsten intet fylder. Der er en stofpose til transport sammen med et kabel med 3,5 mm jack-stik hvis du ønsker at bruge headsettet til en enhed som ikke har Bluetooth. De er også et kabel til opladning og det er USB-C så der er hurtigt ladning hvor du efter 10 minutter får op til 3 timer brug. ANC har mikrofoner som benyttes til den aktive støjdæmpning så på kopperne kan du se et par huller som leder lyden fra omgivelserne ind. Bortset fra lidt farvenuancer så er det den eneste udvendige forskel på de to.

Kopperne er ovale og har kunstlæder som er robust og dermed egner sig godt til at tage med på farten eller løbeturen. Sved tørres let af efterfølgende så du ikke får et par klamme kopper efter kort tids brug. Når det er billigere så er der selvfølgelig steder hvor der er gået på kompromis. Knapperne er med en membran i stedet for individuelle knapper. Det er billige at lave og fremstår ikke helt så elegant. Funktionaliteten er der ikke gået på kompromis. Jeg oplever knapperne som præcise og lette at skelne fra hinanden. Hele designet er enkelt og stilrent uden nogen dikkedarer for også at holde prisen nede. I prisklassen er materialevalget bedre end hvad jeg normalt ser så et er også godkendt.

Skal det være Evo eller ANC? Ja det er det klassiske ”At være eller ikke være” spørgsmål. Evo er det letteste af de to og har en batterilevetid på op til 36 timer. Jeg synes at kopperne dæmper lyden fra omgivelserne udmærket til daglig brug. Sidst men ikke mindst så findes Evo i en lækker farverig udgave. ANC har en kortere batterilevetid på 22 timer og de ekstra gram giver også den aktive støjdæmpning. Dermed er det også det mest tekniske. Skal du bruge dem i offentlig transport så lukker de effektivt af for omgivelserne. Skulle du nødtvunget have behov for at høre hvad andre siger så kan du med et par hurtige tryk skifte fra ANC til det som kaldes ambient så du får lyden ind fra omgivelserne. Det er sådan set også smart.

Lyden er selvfølgelig vigtig og sidder jeg et sted hvor der er ro fornemmer jeg ikke nogen forskel på lydbilledet mellem Evo og ANC. Når der er helt stille så er Evo i min optik bedre da den aktive støjdæmpning i ANC giver en smule hvid støj. Der er ikke equaliser så de 40 mm drivere leverer det bredeste lydbillede når du har en god lydstyrke. Der er Title indbygget hvilket jeg synes er rigtigt smart. Det er en lille dims så du kan holde styr på hvor dit headset er. Tiles kan også købes som en løs brik du kan sætte på din taske eller andet som du har det med at glemme. Så kan app’en på din telefon hjælpe dig med at finde og/eller huske dit headset.

Scullcandy har med Hesh Evo og Hesh ANC demokratiseret det trådløse headset. Du får ANC for under 1000 kr. i en kvalitet som selv dyrere mærker har svært ved at hamle op med. Evo får du for omkring 750 kr. også i den lækre blå, røde, hvide model. Scullcandy giver med Hesh alle en mulighed for at springe med på den trådløse bølge i en lækker kvalitet til en god pris.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægCozy Grove har fået udgivelses dato
Næste indlægDanske “Deep Rock Galactic” vinder to priser ved SXSW
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS5. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.
skullcandy-hesh-evo-og-anc-anmeldelseScullcandy har med Hesh Evo og Hesh ANC demokratiseret Bluetooth headsets. Det har det bedste pris ydelses forhold i klassen og giver alle mulighed for at være med.