Skullcandy er mest kendte for deres mange forskellige former for headsets. Det gælder både hvis du gerne vil have lyd med på farten eller hvis du søger et headset til gaming. Der er et stort udvalgt til rimelige penge uanset om du vil have dem med ledning eller uden. Vi har være heldige at få fingre i en af deres Bluetooth højtalere. Der er tale om modellen Kilo som rammer ind som et produkt i mellemklassen. Nogle af serierne er også i begrænset antal som kamuflagemodellen vi anmelder.

Scullcandy Kilo er en kompakt Bluetooth højtaler til at tage med på farten. Det er robust konstrueret så den ikke tager skade af at blive pakket ned. Der er en integreret rund karabinhage så du enkelt kan fæste den til din rygsæk, taske eller for den sagsskyld i bæltet. Det er en højtaler hvor der fra starten er tænkt at den skal være mobil og den vejer da også kun 274 gram. Så tænker du at den så kræver en power bank ved siden af for at holde bare lidt. Det er ikke tilfældet. Den holder op til 24 timer afhængigt af hvor højt du lige skruer op. Du skal ikke være bange for at den skulle blive våd. Den er klassificeret som IPX7 hvilket betyder at den kan tåle at blive nedsænket på 1 meter vand i en halv time og stadig fungerer når den kommer op. IP står for Ingress Protection efterfulgt af hvor støvtæt og vandtæt produktet er. X betyder i dette tilfælde ingen særlig beskyttelse og ellers står tallet for hvor store objekter der er beskyttet imod. Da 7 betyder beskyttet mod nedsænkning i vand til en 1 meter i 30 minutter så er det også helt støv tæt. Så er den blevet beskidt så kan du gøre den ren under rindende vand.

Inden i finder du en Bluetooth 5.3. Det er en enkelt højtaler på ca 4,4 cm der leverer 7W i lydstyrke. Hele Skullcandy Kilo er designet til at holde i 24 timer. Det sørger batteriet på 1.800 mAh for. Som altid så er det selvfølgelig et spørgsmål om hvor højt du spiller. Hvis du dræner den fuldstændig så tager det omkring 3 timer at få den ladet fuldt op. Jeg har prøvet med forskellige former for musik og jeg synes den generelt leverer varen. Den har det naturligt nok svært med bas. Den er fysisk for lille til at kunne flytte så meget luft der kræves for en overbevisende bas. Der er som det ellers er standard ikke nogen mikrofon eller integration til din telefons assistent. Det er et af de kompromiser du kommer til at leve i denne prisklasse på omkring 375 kr. Du kan så til gengæld tilslutte 2 Kilo højtalere til den samme enhed for at få stereo. Det er smart.

Skullcandy Kilo Wireless Bluetooth højtaleren er et glimrende valg for dig der gerne vil have musik med på farten. Den findes i en række kække farver og holder også til en hårdhændet behandling. Selv i denne lille indpakning så har du musik på farten i et døgn.

Tak til Skullcandy og Kinc for at gøre denne anmeldelse mulig.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægHyperX Alloy Origins 65 – Anmeldelse
Næste indlægBanishers: Ghosts of New Eden
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC, PS5 og Switch. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS2 og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.
skullcandy-kilo-wireless-bluetooth-hojtaleren-anmeldelseSkullcandy Kilo Wireless Bluetooth højtaleren er et glimrende valg for dig der gerne vil have musik med på farten. Den findes i en række kække farver og holder også til en hårdhændet behandling. Selv i denne lille indpakning så har du musik på farten i et døgn.