Skullcandy er top aktuelle med deres nye stemmestyrende teknologi platform Skull-iQ Smart Feature Technology som er introduceret i Push Active True Wireless Earbuds. Det er et sæt in-ear trådløse hovedtelefoner som også inkluderer Tile som også findes i andre af Skullcandy’s produkter. Vi har brugt et par uger med Push Active både til motion og som daglig følgesvend på farten.

Push Active er designet til dig som er aktiv. Normalt har jeg det lidt svært med earbuds fordi jeg synes de er svære at få til at sidde ordentlig. Jeg har prøvet modeller med forskellige typer af finner og mere eller mindre vellykkede former for gummimembraner i forskellige størrelser i materialer som gummi, gele og silikone. De sidder sådan set alle sammen behageligt nok selvom jeg synes nogle modeller har svært ved at sidde fast. Push Active har en silikone bøjle som passer over øret. Dermed holdes de bedre på plads samtidig med at du ikke behøver så tæt et fit i øret. Selv med briller, som vist på billedet, så sidder de behageligt fast selv efter lang tids brug.

Du har omkring 10 times brug på en opladning og holderen giver yderligere 34 timer så du er dækket godt ind selv når du er off grid. Samtidig er de modstandsdygtige overfor sved og vand i den kvalitet som kaldes IP55. Det betyder at du kan sprøjte vand på dem uden at de tager skade og at det er beskyttet mod støv. Så tag dem ikke med ud at svømme. Det er de ikke beregnet til. De kan som alle moderne earbuds benyttes enkeltvis hvis du foretrækker dette, eller bare for at lægge en til ladning mens du stadig bruger den anden. De har et smart lade system så du får 2 timers brug med 10 minutters opladning. Selve kassen benytter USB-C så også her er Skullcandy med på moden. Det er også en af mine personlige kæpheste at udstyr i dag skal have USB-C. Meget fikst så fortæller hver earbud også hvor mange procent de er ladede hver gang du tager dem ud af kassen. Du har selvfølgelig mulighed for at styre de fleste funktioner ved at anvende knappen på henholdsvis højre og venstre earbud. Men…

…det super fede er at hente Skull-iQ Smart Feature Technology app’en som giver mulighed for stemmestyring, equaliser og mange andre smart funktioner. Så byder vi velkommen til de 21. århundrede for den totale frihed. Nå ja hvis du kan leve med at folk kigger underligt når du står og taler med dig selv. Det er ikke et problem for mig for jeg har i mange år talt til mine forskellige elektriske apparater uden det har haft nogen form for effekt. Jeg synes det er suverænt. Jeg siger bare ”Hey Skullcandy” efterfulgt af et af de mange forskellige kommandoer. Så kvitteres der med et lille pling hvorefter min instruktion udføres. Lydstyre op og ned, besvarer opkald, skifte musiknummer og selvfølge aktiverer din telefons indbyggede assistent. Du kan endda anvende Push Active som fjernkontrol til at tage selfies. Så glemt alt om lange arme for at tage den perfekte selfie. Bare tryk på knappen.

Lyden er klar og sprød. Der er ikke helt så meget bas som jeg kunne ønske selvom det hjælper at have tilpasset lydbilledet med den indbyggede equaliser. Gele koppener som passer ind i øret giver en glimrende afskærmning fra omgivelser uden at du bliver helt isoleret. Vi du gerne være yderligere opmærksom på dine omgivelser kan du vælge ”Stay-Aware” mode. Du har med Push Active en frihed som jeg ikke tidligere har oplevet. Det er fedt.

Skullcandy har gjort en dyd ud af at lave velfungerende innovative produkter som er til at komme i nærheden af. Push Active koster €79,99 hoss Skullcandy hvilket svarer til ca. 600 kr. Det synes jeg er yderst attraktivt. Skullcandy Push Active True Wireless Earbuds er uden sammenligning det bedste der findes i prisklassen.

Tak til Skullcandy og Kinc for at gøre denne anmeldelse mulig

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægWaffenträger vender tilbage til World of Tanks
Næste indlægPlayStation Plus spil for oktober
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS5. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.
skullcandy-push-active-true-wireless-earbuds-anmeldelse Skullcandy Push Active True Wireless Earbuds er uden sammenligning det bedste der findes i prisklassen. Stemmestyring er fedt!