Lørdag den 17/11 åbner verdens første Skylanders-butik i Danmark. Computerspillet, der topper alverdens hitlister, bliver dermed det første spil nogensinde, der får sin egen butik i Danmark. 

Computerspillet Skylanders, der kombinerer computerspil og fysiske figurer, er et kæmpe hit i hele verden og især i Danmark. Både det første spil og det nye spil ‘Skylanders Giants’ slår samtlige konkurrenter på den danske liste over bedst sælgende spil. Nu lægger Rødovre Centrum kvadratmeter til verdens første SkylandersShop:

“Det nordiske marked og især Danmark har taget overvældende godt imod Skylanders. Vi vil meget gerne give noget tilbage til alle de trofaste danske fans og på samme tid skabe noget buzz om det nye Skylanders Giants. Derfor har vi valgt København som stedet, hvor verdens første Skylanders butik skal placeres”, forklarer IanMcClellan, der er European Marketing Director i Activision, der står bag Skylanders.

Et fænomen til Danmark

I Danmark er der naturligvis også store forventninger til Skylanders Shop:

“Interessen er enorm. Sidste år måtte hovedparten af de danske butikker melde udsolgt af Skylanders Adventure op til jul. I år forsøger vi at følge med, men alt peger på, at Skylanders Giants er på endnu flere ønskelister i år. I gennemsnit ejer en Skylanders-spiller faktisk 11 forskellige figurer – og så fortæller det jo også noget, at børn over hele landet i år havde droppet zombie-dragten til Halloween og i stedet var klædt ud som deres yndlings Skylanders-figur,” fortæller Christian Haugaard fra Activision Danmark og fortsætter:

“Vi forventer et massivt ryk-ind på lanceringsdagen. Erfaringer fra Skylanders-events i andre lande fortæller om kilometer-lange køer, og en decideret Skylanders-butik er jo noget helt specielt. Og så er danskerne jo noget nær verdens største fans af Skylanders-universet,” slutter Christian Haugaard.

Skylanders Shop holder åbningsfest i Rødovre Centrum lørdag den 17/11 fra kl. 10.00, hvor der dagen igennem vil være events, konkurrencer, mulighed for at teste alle de forskellige figurer, få taget billeder sammen med sine yndlingsfigurer i stort format – og goodie-bags til de første 1000. Butikken er planlagt til at være åben indtil 31. januar 2013.