HP inc. lancerer de nyeste HP Spectre og HP Envy bærbare, der er udviklet med fokus på den hybride hverdag, hvor fleksibilitet er i højsædet, og muligheden for at være kreativ overalt efterspørges af mange.

I løbet af de seneste år har arbejdsmarkedet på tværs af brancher forandret sig mod det hybride, hvor det at kunne arbejde hjemmefra er kommet i høj kurs.  For at vi kan være produktive fra hjemmekontoret, er der behov for værktøjer, der gør det nemt at samarbejde med andre. Netop samarbejde på tværs af lokationer har været centralt i udviklingen af de nye enheder fra HP.

Samarbejde gjort nemt

De nye HP Spectre og HP Envy enheder er udviklet med HP Presence og HP GlamCam, der giver video- og lydkvaliteten ved online-møder en fantastisk kvalitet med funktioner såsom:

·         Et 5 MP-kamera, der giver krystalklare billeder ved online-møder.

·         HP Auto Frame og HP Dynamic Voice Leveling, der giver den bedste lyd- og billedmæssige oplevelse uanset hvor i rummet, du befinder dig.

·         Backlight Adjustment der automatisk justerer billedet, i forhold til hvor du befinder dig.

·         Appearance Filter til glæde for de 60% af os, der er mere selvbevidste på kamera.

·         Intelligent støjreduktion, mikrofoner med retningsbestemt stråledannelse, og kvalitetstunge højttalere, der giver lyden ved online-møder fremragende kvalitet.

·         Network Booster der sikrer optimering af båndbredde og giver en mere flydende oplevelse.

·         Intelligent sløring af skærmen så forbipasserende ikke kan se indholdet på din PC.

Prangende hardware og batterilevetid

De nye Spectre og Envy PC’er er pakket med moderne hardware, der lader ydeevnen nå nye højder. Ud fra dine behov kan du sammensætte de nye enheder, så de passer præcis til den måde, du bruger dem på:

·         Mulighed for touchskærm og op til 4K OLED-skærm og et 120 Hz display, der gør skærmopdateringen dobbelt så hurtig sammenlignet med tidligere generationer.

·         Vælg mellem flere skærmstørrelser og formatforhold så det passer til det, du skal bruge, uanset om det er 16:9, 16:10 eller 3:2.

·         Kommer med 12th Gen Intel® Core™ processorer, der forbedrer multitasking og ydeevne.

·         Power Saver indstillingen forlænger batterilevetiden betydeligt.

·         Intel® Dynamic Tuning Technology justerer computerens energiforbrug for at undgå overophedning.

·         Adaptive Battery Optimizer monitorerer batteriets temperatur og forbrugsmønstre for at styrke batteriets levetid.

·         Smart Sense optimerer enhedens ydeevne, temperaturen og mere baseret på applikationen, der bruges.

Priser og tilgængelighed

HP Spectre x360 13.5 tommer 2-i-1 bærbar PC forventes at blive tilgængelig til sommer til en startpris på 10.999 DKK på HP.com.

HP Spectre x360 16 tommer 2-i-1 bærbar PC forventes at blive tilgængelig til sommer til en startpris på 16.999 DKK på HP.com.

HP Envy x360 13.3 tommer 2-i-1 bærbar PC forventes at blive tilgængelig til sommer til en startpris på 9.999 DKK på HP.com.

HP Envy x360 15.6 tommer 2-i-1 bærbar PC forventes at blive tilgængelig til sommer til en startpris på 8.999 DKK på HP.com.

HP Envy 16 tommer bærbar PC forventes at blive tilgængelig til sommer til en startpris på 12.999 DKK på HP.com.

HP Envy 17.3 tommer bærbar PC forventes at blive tilgængelig til sommer til en startpris på 8.999 DKK på HP.com.