Snipperclips som udgives til Nintendo Switch har endelig fået udgivelses dato.

Spillet udkommer nemlig samme dag som Nintendo Switch har premiere, nemlig den 3. Marts. Spillet kan købes på Nintendo´s eShop eller købes som en bundle sammen med 2 Joy-Con controllere.

I kan se den officielle pressemeddelelse omkring spillet her:


24. februar 2017
– To hoveder tænker gerne bedre end et, når der skal løses drilske opgaver, og det kan familier og venner i alle aldre selv teste med Snipperclips – Cut it out, together!, når spillet lanceres på Nintendo eShop samme dag det helt nye Nintendo Switch-system lanceres, nemlig 3. marts 2017. En særlig limited bundle med to ekstra Joy-Con-kontroller i hhv. neonrød og neonblå sammen med en downloadkode til spillet lanceres desuden hos forhandlerne samme dag.

Snipperclips udkommer som en lanceringstitel til Nintendo Switch og er et charmerende puzzle-spil, der opfordrer spillerne til at kommunikere, samarbejde og tænke kreativt for sammen at gennemføre de drilske og finurlige opgaver, spillet består af. Hver spiller holder sin Joy-Con horisontalt og skal klippe i hinandens papirfigurer, Snip og Clip, for at forme dem til at kunne løse den givne udfordring. Snipperclips er udviklet af indie-udvikler SFB Games sammen med Nintendo, og man kan spille op til fire spillere med eller mod hinanden – gennem tre spilfunktioner: Tænk kreativt gennem WORLD (1-2 spillere, co-op), invitér flere spillere til PARTY (2-4 spillere, co-op) eller kæmp mod hinanden i BLITZ (2-4 spillere, comp).

I kan se hvad spillet går ud på i den trailer der er vedhæftet nyheden her.

Skal Snipperclips købes når Switch udgives?

Forrige indlægRealpolitiks er ude nu
Næste indlægThe 100 Sæson 1-3 anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)